Aangepaste dienstverlening bij Stadswerk072

In verband met coronavirus

Aangepaste dienstverlening bij Stadswerk072

Ook bij Stadswerk072 worden de ontwikkelingen rondom het Coronavirus op de voet gevolgd en worden er ook al enkele maatregelen genomen om de verspreiding van het virus tegen te gaan. Hieronder lees je wat jij hiervan merkt bij onze dienstverlening.

Legen rolemmers
Het legen van de rolemmers gaat gewoon door. Houd dus goed de inzamelkalender in de gaten en zet je rolemmer op tijd buiten!

Afvalbrengplaats blijft open
De afvalbrengplaats blijft open. Als inwoner van gemeente Alkmaar kun je hier jouw grofvuil, grof tuin- en snoeiafval, elektrische apparaten, klein chemisch afval en bouw- en sloopafval inleveren. De afvalbrengplaats is op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 16.00 uur en op zaterdag van 8.30 tot 16.00 uur geopend. In verband met de Corona-maatregelen laten wij een beperkt aantal voertuigen tegelijkertijd binnen. Blijf op de hoogte van eventuele rijen voor het afvalbrengstation via onze socials.

Ophalen grofvuil
Ook het ophalen van grofvuil blijft Stadswerk072 voor je verzorgen. Heb je al een afspraak gemaakt? Zet je grofvuil dan tijdig op de afgesproken aanbiedlocatie. Een nieuwe afspraak voor het laten ophalen van grofvuil maak je via de grofvuilmodule.

Balie Stadswerk072 gesloten
De balie van het kantoor is tot nader order gesloten. Uiteraard is Stadswerk072 op werkdagen tussen 8.00 uur en 17.00 uur wel telefonisch en per mail ([email protected]) bereikbaar. Ook kun je via social media vragen stellen.

Minimale bezetting
Op het KCC werken wij momenteel met een minimale bezetting. Het kan dan ook voorkomen dat je nu iets langer moet wachten dan normaal. Wij willen je vriendelijk verzoeken om alleen telefonisch contact met ons op te nemen voor spoedvragen en voor andere vragen zoveel mogelijk gebruik te maken van onze online dienstverlening:

  • Zie je in jouw buurt iets dat kapot is, vuil is, niet werkt of overlast geeft, dan kun je digitaal een melding maken.
  • Het is tot nader order niet mogelijk om een nieuwe afvalpas op te halen bij ons kantoor. Via de afvalpasmodule kun je een nieuwe afvalpas aanvragen. Na ontvangst van de betaling sturen wij je de afvalpas per post toe.
  • Het is tot nader order niet mogelijk om een nieuwe rolemmer op te halen bij ons op kantoor. Je kunt een nieuwe rolemmer aanvragen via de rolemmermodule. Na ontvangst van je aanvraag zullen we de rolcontainer bij jou thuis afleveren.