Deel

advertentie

Bizarre weetjes over vrouwen

Want het zijn bijzondere wezens

Bizarre weetjes over vrouwen

Vrouwen zijn bijzondere wezens. Heel bijzonder. Wist je dat er veel bizarre weetjes over vrouwen zijn? Lees deze 7 vreemde weetjes over het vrouwelijk lichaam maar!

1. Vrouwen worden geboren met 2 miljoen eicellen.

2. Bij ten minste 25 procent van de vrouwen zijn de borsten niet van gelijke grootte. Dit komt doordat oestrogeen de melkklieren niet evenveel stimuleert.

3. Vrouwelijke scheten stinken meer dan mannelijke scheten. De scheten van de vrouw bevatten meer zwavelwaterstof dan die van de man. Hierdoor worden ze door veel mensen als stinkender ervaren.

4. Vrouwen hebben een scherper reukvermogen, dit zodat een genetisch zo aantrekkelijk mogelijke partner kunnen kiezen. Het doel: de beste genenpoel aan het nageslacht overdragen.

5. Het gemiddelde vrouwelijke orgasme duurt 23 seconden. Dat is een stuk langer dan die van mannen, deze duurt gemiddeld 8 seconden.

6. De clitoris bevat 8.000 zenuwuiteinden. Tijdens een orgasme worden er maar liefst 15.000 zenuwuiteinden gestimuleerd, verspreid over de bekken.

7. Vaginaal vocht bevat squaleen. Deze stof wordt ook in grote hoeveelheden gevonden in de leverolie van haaien.

 

advertentie

Meer 'Lifestyle':

Dit waren dé namen in 2021

14 januari 2022

Blijven de populairste namen overeind?

De Sociale Verzekeringsbank presenteert vandaag de populairste kindernamen van 2021. Noah is, net als in 2020, de populairste jongensnaam en bij de meisjes is Julia de populairste naam.

10 Tips voor jouw ideale home-office

14 januari 2022

Een plek van inspiratie en productiviteit

Zoek een ruimte en maak het jouw ruimte. Hoe klein deze ook is, je zult gelukkiger en productiever zijn als je van je werkruimte houdt. De afgelopen periode leken veel van onze thuiskantoren op geïmproviseerde ruimtes die uit noodzaak zijn geboren, zonder functionaliteit.

Ik betrapte mezelf op cynische gedachten

17 december 2021

Column: Wills

Beste Wills: Zoals ieder jaar rond deze tijd kijk ik graag naar romantische kerstfilms, zoals  gisteren nog naar ‘Love Actually’. Maar dit keer betrapte ik mezelf op cynische gedachten, zo van ‘dat is lekker toevallig zeg’ of ‘wie gelooft dit nog’. Wat ben ik, die altijd van romantiek hield, hard geworden het afgelopen jaar nadat mijn relatie na 12 jaar op de klippen liep.

15 tips om veilig te rijden in de winter

10 december 2021

Goed voorbereid op pad

Prachtige sneeuwlandschappen en bevroren sloten om op te schaatsen. In Nederland staat het winterseizoen helaas niet altijd garant voor winterse taferelen. Desondanks is het gedurende de wintermaanden belangrijk om goed voorbereid op pad te gaan.

De kerstboom versieren doe je zo: tips & stijlen

3 december 2021

Want we mogen al weer bijna!

De mooiste tijd van het jaar komt weer dichterbij. En waar de ene ‘all out’ gaat met versiering in alle hoekjes en kantjes van het huis en de tuin, houdt de andere het bij slechts hier en daar een kerstig detail. Wat wel zeker is: voor de meeste kerstliefhebbers is een kerstboom in huis een echte must!

9 feiten over sneeuw die je nog niet wist

3 december 2021

Zouden we dit jaar een witte kerst krijgen?

Het is eigenlijk gewoon water, het kan in gigantische hoeveelheden naar beneden komen en met een beetje mazzel liggen de bergen er vol mee. Maar ondertussen zijn er nog veel meer sneeuwfeitjes die jij (waarschijnlijk) nog niet wist. Wij hebben ze voor je op een rijtje gezet! 

Ik ben toch zeker Sinterklaas niet?

3 december 2021

Column: Wills

Beste Wills: Ik heb een topfunctie en we zijn financieel onafhankelijk. Onze twee zoons studeren in het buitenland. Uit een kortstondige relatie aan het eind van mijn studie (bijna 34 jaar geleden) heb ik nog een dochter en via haar twee kleinkinderen die ik alleen vlak na de geboorte gezien heb.

Nathan raakte verslaafd

26 november 2021

Nu heeft hij zijn leven weer op orde

Op jonge leeftijd raakte Nathan Groot (37) verslaafd. Eerst aan wiet, daarna aan gokken en later aan gokken én cocaïne. Inmiddels heeft hij zijn leven weer op orde. Een leven waarin er elke vrijdagmiddag een potje voetbal wordt gespeeld op de velden van het Alkmaarse Kolping Boys.

15 Rare feitjes over mannen

19 november 2021

Wist jij dit al?

Wetenschappers voeren de meest verrassende studies uit, ook naar de gewoonten van mannen en vrouwen. Zo zijn ze tot enkele bijzondere conclusies gekomen. Hoewel we deze studies met de nodige korrel zout nemen, zit er toch vaak enige waarheid in. Hier zijn 15 rare feiten over mannen om even bij stil te staan.

Lieg jij wel eens tijdens een eerste date?

12 november 2021

Hier wordt het meest over gelogen

Let's be honest... Niemand is 100% eerlijk tijdens een eerste date. Je presenteert je nou eenmaal van je beste kant en daardoor kan een leugentje om bestwil soms niet ontbreken. Maar wat is de meest vertelde leugen tijdens een eerste afspraakje?

Feiten en fabels over kou

5 november 2021

'Alcohol helpt niet om het warm te krijgen'

Temperaturen onder het vriespunt, nog veel lagere gevoelstemperaturen: de winter komt er weer aan. Over wat die kou met je gezondheid doet, worden verschillende verhalen verteld. Hoe scheiden we de fabels van de feiten?

Snurken alsof er een vliegtuig opstijgt

5 november 2021

Column: Wills

Beste Wills: Mijn tweede echtgenoot is attent, empathisch en betrokken. Maar sinds een paar maanden word ik ‘s nachts wakker van zijn harde gesnurk, alsof er een vliegtuig opstijgt.

7 Dingen die de herfst met je doet

29 oktober 2021

Het najaar is eigenlijk best gezond voor je

Veel mensen voelen zich toch een beetje somber wanneer de blaadjes van de bomen vallen en de dagen korter worden. Maar wist je dat de herfst ook veel positieve effecten heeft op je lijf en je gemoed? In de herfst zijn de condities om de fitste en vrolijkste versie van jezelf te zijn namelijk perfect. Dit zijn de redenen waarom het najaar zo gezond voor is:

Hoe ga ik niet alleen dood

29 oktober 2021

Column: Wills

Beste Wills: Ik ben fan van je column  en ik vermoed al te weten wat je gaat zeggen, maar vooruit. Mijn laatste langdurige relatie is ruim twee jaar geleden geëindigd. Mijn ex was verliefd geworden op een ander met wie hij nog steeds een relatie heeft.

4 Interieurtrends voor het najaar 2021

15 oktober 2021

Klaar voor de kou

De koudere maanden van het jaar staan weer voor de deur. Dat betekent natuurlijk dat het tijd is om in de interieurtrends voor het najaar en de winter van 2021 te duiken!

Last van een droge huid?

15 oktober 2021

Met deze tips is dat verleden tijd

Deze had je vast nog niet eerder gehoord. Het klinkt misschien heel cliché, maar genoeg water drinken is super belangrijk voor de gezondheid van jouw complete lichaam en dus ook voor jouw huid.

3 roze najaarsplanten

1 oktober 2021

Voor een fleurige herfst

Op zoek naar de mooiste najaarsplanten? In grote, stoere bloembakken of kleine sierlijke potjes: deze roze planten staan prachtig in je tuin of op je terras tijdens de herfst.

20 Vragen aan Chantal Huybers en Melanie Verlaan

24 september 2021

Eigenaren van OPPAS Alkmaar

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Melanie en Chantal, eigenaren van OPPAS Alkmaar.

Wat doet humor met je brein?

1 oktober 2021

Een boost voor je immuunsysteem

Humor is eigenlijk gekietel voor de geest. We moeten vooral lachen om het onverwachte: een verrassende draai in het gesprek, een spitsvondige opmerking, of een bizarre plot. Daarom is het niet grappig om jezelf een mop te vertellen.

Lappen Vierdaagse Alkmaar

24 september 2021

Shop till you drop!

In plaats van één dag vol kramen en uitverkoop, zijn er dit jaar maar liefst vier dagen waarbij winkeliers in hun eigen winkel ruimte maken voor de beste koopjes.

Bijna iedereen liegt wel eens

17 september 2021

Maar waarom eigenlijk

We doen het allemaal, leugentjes vertellen. Gemiddeld twee per dag. Maar waarom is dat eigenlijk? Gelovig of niet, vrijwel iedereen kent het Bijbelse gebod ‘Gij zult niet liegen’.

20 Vragen aan Wil Mundt

17 september 2021

Eigenaar van Wil Mundt Eerste hulp en veiligheidstrainingen

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Wil Mundt, eigenaar van Wil Mundt Eerste hulp en veiligheidstrainingen.

Mijn man zorgt niet voor mij

10 september 2021

Column: Wills

Beste Wills: Dit voorjaar heb ik (61) mijn voet gebroken. Mijn vriend (68) met wie ik sinds 5 jaar samenwoon  heeft me toen aan mijn lot overgelaten. Hij kookte alleen voor zichzelf (ik ben vegetariër en hij kon zogenaamd niet vegetarisch koken).

20 Vragen aan Petra Groenland en Bert van Putten

10 september 2021

Eigenaren van Robuuste Veranda

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Petra Groenland en Bert van Putten, eigenaren van Robuuste Veranda aan de Einsteinstraat 3B te Alkmaar.

20 Vragen aan Hester van Velzen & Geert Net

27 augustus 2021

Eigenaren van: Luttik Boutique Hotel – Coffeebar – Conceptstore

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Hester van Velzen & Geert Net, eigenaren van Luttik Boutique Hotel – Coffeebar – Conceptstore  aan de Appelsteeg 1 te Alkmaar.

5 Sexy dingen die mannen onbewust doen

27 augustus 2021

En vrouwen vinden dit woest aantrekkelijk

Als we aan sex appeal denken, gaan onze gedachten vaak naar de vrouw. De media overspoelen ons met beelden van aantrekkelijke vrouwen en tips om het hart van de man te veroveren.

Must have voor dit najaar: tote bag!

3 september 2021

Groot, groter, grootst

Deze zomer was het al zeer populair, maar voor de herfst 2021 is het een absolute must have: de tote bag! Tote bag is afgeleid van het werkwoord ‘to tote’ dat ‘dragen’ betekent in het Engels.

Gezondheidsvoordelen van gember

20 augustus 2021

7 wetenschappelijke feiten op een rij

Gember is een bijzonder knolletje. Het is met haar lichte kick heerlijk in smoothies, soepjes en curry’s. Maar gember is nog voor veel meer dingen goed.

20 vragen aan Romilda Bruggeling

20 augustus 2021

Eigenaresse van Muk Experience Centre Alkmaar

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Romilda Bruggeling, eigenaresse van Muk Experience Centre aan de Huigbrouwerstraat 16 te Alkmaar.

Wachten tot je de goede tegenkomt

20 augustus 2021

Column: Wills

Beste Wills: Ik heb iemand leren kennen bij wie ik vanaf het begin het gevoel had: ‘Ja, zo hoort het te zijn!’

De meest gemaakte fouten bij het trainen van een sixpack

13 augustus 2021

Mannen, letten jullie even op?

Veel workout-fouten worden gemaakt bij het trainen van de buikspieren. Dat is vrij logisch, iedereen wil zo snel mogelijk een kogelharde sixpack. Maar pas op, maak onderstaande fouten niet. De fouten bij het trainen voor een sixpack die we je gaan voorleggen zijn veelvoorkomend en belemmeren alleen maar de weg naar jouw ideale wasbordje.

Kun je met zo iemand een relatie hebben?

13 augustus 2021

Column: Wills

Beste Wills: Deze zomer heb ik een man (43) leren kennen die 2 keer getrouwd geweest is en daarnaast de nodige relaties (5?) achter de rug heeft waarvan de laatste 3 jaar heeft geduurd.

20 Vragen aan Joël van Rems

23 juli 2021

Eigenaresse van Mevrouw Jansen

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Joël van Rems, eigenaresse van Mevrouw Jansen. 

20 Vragen aan Leontine Schipper

16 juli 2021

Eigenaresse van Afslankpoli Alkmaar

Elke week stellen wij 20 vragen aan een ondernemer in Alkmaar. Deze week is het de beurt aan Leontine Schipper, eigenaresse van Afslankpoli Alkmaar.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug