Boek van de week

Joke de Boer - Riemen Vast

Boek van de week

Kim heeft een plek gereserveerd om precies op dit moment hier te zijn. Op weg naar haar stoel in het vliegtuig dus RIEMEN VAST!

Als je dit spel op aarde snapt, wordt alles een stuk duidelijker en luchtiger. De bewustwording van het spel hier op aarde en jouw unieke reactie daarop, helpen jou je ware ik te zijn. Het helpt je het pantser af te werpen en het leven te leiden dat het beste bij jou past. Het helpt je de weg naar JE hart te vinden en daar naar te luisteren. Het spelen van een rol gebeurt immers vanuit je hoofd, maar je ware-ik zijn, gebeurt vanuit je hart. – Geen Gordijnen –

Kim wil werkelijk de beslissing nemen om vanuit haar hart  te leven in plaats vanuit haar hoofd. De keuzes die ze maakt vanuit haar hoofd kloppen heel vaak niet. Ze gaat dan hele verhalen maken. Door die verhalen komen er emoties los die best heftig kunnen zijn. Kim komt in een wereld terecht die ze ergens wel kent, maar toch ook weer niet. Het begint al op het vliegveld Schiphol waar haar iets tentoongesteld wordt. Bestaat toeval? En wat verandert dit werkelijk in haar leven? Het coronavirus steekt de kop op. Wat betekent dit voor Kim?

De naam Kim is een naam voor horizon, de lijn waar aardoppervlak en de lucht elkaar (lijken te) raken. Kim betekent leider, krijger. Hoe het danst?

Een dans zal het worden voor Kim op het zonnige Curaçao.

Klik hier om te bestellen.