Captain’s Dinner
Recepten van Henk
Gepubliceerd: 14 oktober 2022
Deze klassieker maak en eet ik graag, ik gebruik het liefst veldertjes, fijne kapucijners, snel te maken en altijd lekker!
Wat hebben we nodig?
Kapucijners blik of pot of veldertjes
Ui
Spekjes
Kerriepoeder
Aardappelen
Amsterdamse uien en augurken
Wijnazijn
Piccalilly
Aan de arbeid!
Kook de aardappelen tot ze goed zijn en laat afkoelen en snij aan schijfjes.
Snipper de ui en doe een klont boter in een hapjespan, fruit de ui en voeg de spekjes toe, giet de kapucijners af en voeg toe, naar smaak kerrie toevoegen en verwarm het geheel.
Bak de aardappelen.
Serveer met fijn gesnipperde ui in wijnazijn, Amsterdamse uien, augurken, piccalilly en een gemengde salade, appelmoes smaakt er ook goed bij!
Eenvoudig, goedkoop en lekker, ik drink er een glas rode wijn bij.
Smakelijk maar weer !
Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.