HomeAdverteerdersTip de redactieColofon Nieuwsbrief ontvangen
Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link

Colofon

Flessenpost informeert je iedere vrijdag uitgebreid over de activiteiten en het nieuws uit Alkmaar.

Heb je vrienden die dit nieuws ook willen ontvangen, stuur de nieuwsbrief dan door. Redactie en foto’s kun je sturen naar: [email protected]

Veel lees- en surfplezier met deze enige echte digitale krant uit en over de gemeente Alkmaar.

Uitgever: Flessenpost uit Alkmaar

Hoofd- en eindredactie: Julia Bakker

Redactioneel: Julia Bakker, Peter Visser, Milo Berlijn, Sander Rijke, Friso Stilma, Nikki Vrees, Wills, Micha de Groot, Fernando Jonker, Saskia de Fouw, Simone Meijnen, Gijsbert van Iterson Scholten, Ben Bijl, Victor Kloos, Marius Wiegman, Christiaan Peetoom, Boran Bilbal, Pien Jellema, Christiaan Peetoom, Rob Haverlag en Anouk Mak.

Fotografie: Julia Bakker

Technische realisatie: VANIMEDIA

Correspondentie:
E-mail: [email protected]
Telefoon: 06-37354007

Overnemen van artikelen, foto’s en video’s
Het nieuws op Flessenpost uit Alkmaar komt voor een groot deel voort uit eigen nieuwsgaring, naast uiteraard de berichtgeving die is gebaseerd op standaard persberichten en door derden aangeleverde informatie. Voor niet-commerciële partijen als weblogs en persoonlijke websites is overname van onze artikelen toegestaan, mits voorzien van de juiste bronvermelding. Die bronvermelding moet bestaan uit een aanklikbare link naar www.flessenpostuitalkmaar.nl of een directe link naar het volledige, oorspronkelijke bericht. Wij stellen het verder op prijs indien u ons op de hoogte stelt van het feit dat u naar een bericht op onze site linkt.

Voor overige (commerciële) partijen, waaronder commerciële websites, bedrijvensites en andere media (krant, radio, nieuwssites, lokale omroep) is overname van berichten op Flessenpost uit Alkmaar niet zonder meer toegestaan. Overname is alleen toegestaan na door Flessenpost uit Alkmaar vooraf verleende schriftelijke (inclusief e-mail) toestemming. Bij overname dient duidelijk te worden gemaakt dat het bericht afkomstig is van de Flessenpost uit Alkmaar, door het vermelden van een aanklikbare link (voor websites) of de tekst:
Bron: www.flessenpostuitalkmaar.nl
Dit geldt ook indien slechts een deel van het bericht wordt overgenomen!

Flessenpost uit AlkmaarFlessenpost uit BergenFlessenpost uit SchagenFlessenpost uit Egmond en FlessenpostTV zijn een initiatief van Flessenpost Nederland B.V.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug