Deel

advertentie

Comedytrain on Tour

De top van de Nederlandse stand-up comedians

Vanuit hun eigen roemruchte comedyclub Toomler in Amsterdam trekken de comedians door het land. De show bestaat uit een line-up van aanstormend talent en gevestigde namen; wie het zijn blijft een verrassing tot het allerlaatste moment. Ze hebben met elkaar gemeen dat ze overrompelende comedy brengen: stand-up zoals stand-up bedoeld is.

Maandag 27 september zijn de comedians te zien bij Taqa Theater De Vest.

Wil je tickets reserveren, dat kan hier, maar wees er snel bij!

advertentie

Meer 'Evenementen':

Peeshow: King Sisters bij HAL25

15 oktober 2021

Talking Songs

Drie zussen staan op een kaal, zwart vlak. Met enkel hun stemmen en een schoolbordkrijtje als instrument leggen ze de zenuw van hun collectief bloot.

Mylou Frencken en Gerrie Hondius: ‘Aanwaaien’

15 oktober 2021

In Theater De Groene Zwaan

Aanwaaien is het nieuwe programma van kleinkunstenares Mylou Frencken. Haar intieme, poëtische liedjes worden op het podium kracht bijgezet met gitaarklanken van Ronald Schmitz en de magische zandtekeningen van Gerrie Hondius. Samen met de klanken van topgitarist Ronald Schmitz schotelt dit trio u levende videoclips voor.

André Manuel in Taqa Theater De Vest

15 oktober 2021

Met de voorstelling: Sneu

SNEU was volgens sommigen de allerbeste voorstelling die afgelopen seizoen niet gespeeld is. Ongehoord mooie liederen.

Charly Luske bij Taqa Theater De Vest

8 oktober 2021

'Story of Robbie Williams'

Twee jaar lang jaar tourde Charly Luske zeer succesvol met ‘Story of George Michael’ langs de Nederlandse theaters. Een door hem zelf geproduceerde voorstelling, die dit jaar een vervolg krijgt met de 'Story of Robbie Williams' tour.

Frank Boeijen, My Baby en Kraantje Pappie bestormen het podium

8 oktober 2021

In oktober bij Podium Victorie

De zalen stromen weer vol bij Podium Victorie en artiesten staan te trappelen om nieuw werk en klassiekers te presenteren aan publiek. Het programma voor oktober staat dan ook bomvol mooie live concerten.

Halloween Nachtgolf

8 oktober 2021

Bij Golfbaan Sluispolder

Op vrijdagavond 29 oktober kun je nachtgolfen bij Golfbaan Sluispolder. Vanaf 17:30 uur kun je aanschuiven voor een griezelig lekkere stamppot. Klokslag 19:00 uur start de 9 holes wedstrijd.

Het Bockbierfestival 2021

8 oktober 2021

Bij Proeflokaal De Boom

Zondag 17 oktober vindt de 16de editie van het Bockbierfestival plaats bij Proeflokaal De Boom. Met 21 bocken van de tap wordt de herfst weer eens goed ingeluid.

Rommelmarkt De Friese Poort

8 oktober 2021

Zondag 24 oktober

Yesss! Toch nog een rommelmarkt dit jaar! Kom je op zondag 24 oktober naar De Friese Poort? Daar vindt deze gezellige straatrommelmarkt plaats.

Amusetour Alkmaar

8 oktober 2021

Op 17 oktober

Op zondag 17 oktober vindt van 12:00 tot 17:00 uur wederom de Amusetour Alkmaar plaats. De Amusetour is, hoe kan het ook anders, elk jaar weer een feestje. De culinaire wandeling brengt je langs de volgende restaurants:

Vriendenbock 2021

15 oktober 2021

In de Grote Sint Laurenskerk Alkmaar

Op 5, 6 en 7 november vindt de zesde editie van Vriendenbock, een bockbier-festival in de Grote Sint Laurenskerk in Alkmaar plaats.

Winkels in de Alkmaarse binnenstad: 1970-2000

1 oktober 2021

Gratis online presentatie door het Regionaal Archief

Van Videoland tot V&D en van Eros tot Endel: ze komen allemaal langs tijdens een online presentatie van het Regionaal Archief over de Alkmaarse winkels van vroeger.

Noord-Hollands Bierfestival 2021

1 oktober 2021

Bij HAL25 in biertuin The Scrapyard!

Na een lange tijd afwezigheid van bierfestivals gaat het Noord-Hollandse door! Dit keer niet in de Grote Kerk, maar 9 & 10 oktober bij HAL25 in biertuin The Scrapyard!

Bijzondere informatieavond over vrijmetselarij

1 oktober 2021

Bij Loge Noorderkroon

Op maandagavond 11 oktober 2021 houdt Loge Noorderkroon een voorlichtingsavond over vrijmetselarij. Iedereen uit de regio die geïnteresseerd is in of nieuwsgierig naar de vrijmetselarij is van harte welkom.

Juf Roos gaat op avontuur

1 oktober 2021

Oer-Hollands programma boordevol kinderliedjes

Wegens het overweldigende succes van de eerste theatershow met overal uitverkochte zalen, komt Juf Roos terug naar het theater met een nieuwe theatershow.

Alkmaar Ontzet Paardenmarkt

1 oktober 2021

Op 8 en 9 oktober

Triomf, overwinning, ontzet, Victorie! Alkmaar Ontzet wordt gevierd met 2 feestavonden in de grootste feesttent van Alkmaar op de Paardenmarkt.

Lezing walvisvaart in de Grote Kerk De Rijp

24 september 2021

Een zee van traan, walvisvaart als werkgelegenheid

Zo’n vierhonderd jaar jaagden Nederlanders op de walvis. Bemanningsleden werkten onder gevaarlijke omstandigheden en in ijzige temperaturen. Louwrens Hacquebord, emeritus hoogleraar aan de Rijksuniversiteit Groningen, schreef over deze eeuwen samen met J.R. Bruin het boek ‘Een zee van traan’.

Voorstelling Papaver4kids op 17 oktober

24 september 2021

Deurtje dicht en deurtje open

In sommige bomen zitten deuren. En als je die open doet, kan er van alles gebeuren…Wat zit er achter de deur? En welk verhaal komt er dan? Wij weten het nog niet, maar dat gaan we samen ontdekken.

Trijntje Oosterhuis komt naar PodiumVictorie

24 september 2021

Zaterdag 25 september en er zijn nog tickets!

Na ruim 1,5 jaar verplaatsingen, annuleringen en live concerten in seated setting, kan publiek vanaf 25 september weer staand en dansend genieten van liveshows in Podium Victorie. Dat wordt zaterdag meteen goed gevierd met een concert van zangeres Trijntje Oosterhuis.

Oberon Theaterproducties speelt ‘Een Revue voor U’

24 september 2021

In Taqa Theater De Vest

Dinsdag 19 oktober speelt Oberon Theaterproducties de prachtige voorstelling 'Een Revue voor U' in Taqa Theater de Vest.

Het wonderbaarlijke voorval met de hond in de nacht

24 september 2021

Theateralliantie bij Taqa Theater De Vest

Maak kennis met Christopher, een 15-jarige jongen die met een vorm van autisme leeft. Christopher houdt van wiskunde, van lijstjes en patronen en hij spreekt altijd de waarheid. Van mensen begrijpt hij dan weer niet zo veel.

Win een 8October-Vip-Quizz arrangement!

24 september 2021

En misschien zit jij straks aan de zuurkool in de Grote Kerk!

Ook dit jaar staat op 8 oktober de digitale Alkmaarse Kennisquiz op het programma. Vorig jaar was de digitale kennisquiz met 1.500 deelnemers een groot succes. Ook dit jaar belooft een spektakel te worden.

The 70’s unplugged

17 september 2021

Love the one you're with

Deze gevleugelde uitspraak van Billy Preston vormt het thema voor de nieuwe show van The 70’s unplugged. Een theaterconcert met de mooiste lovesongs uit de 70’s vol prachtige popsongs die gaan over de liefde in de breedste zin van het woord.

(UITVERKOCHT) Waylon’s liefde voor de country

10 september 2021

Op 22 september

In het theaterconcert My Heroes Have Always Been Cowboys vertelt Waylon, begeleid door een zevenkoppige band, over zijn grote liefde voor de country.

Magic Circus in Oudorp

10 september 2021

Op 21 en 22 september

Elk jaar presenteert het Magic Team een compleet nieuwe voorstelling in de Magic Dome Circustent. Een Intiem circus, waar iedereen met zijn neus bovenop kan zitten.

Grote namen naar HAL 25 om de stad te redden

3 september 2021

Op 15 september

In broedplaats HAL 25 in Alkmaar ontstaan op 15 september grote plannen om de stad te redden in tijden van de corona- en klimaatcrisis. Merlijn Twaalfhoven, componist en culturele verbindingsduizendpoot, komt naar Alkmaar om in HAL 25 met betrokken burgers aan de slag te gaan.

The Cosmic Carnival Fleetwood Mac: The Incredible Story

3 september 2021

Op 11 september in Taqa Theater De Vest

The Cosmic Carnival neemt je mee op ontdekkingsreis in het wondere universum van het legendarische Fleetwood Mac.

Ali B. met voorstelling Koorts in Taqa Theater De Vest

27 augustus 2021

Op 9 en 10 september

Ali B steekt een thermometer in de bilspleet van onze maatschappij.

Alfon Oekie live bij Hal25

27 augustus 2021

Op 5 september

Alfon Oekie  brengt een bijzondere sound door een creatieve hutspot van wereldmuziek, kleinkunst en alternatieve pop.  

Avondrommelmarkt Overdie

20 augustus 2021

Op zaterdag 28 augustus 2021

Een gezellige avondrommelmarkt in de wijk Overdie. Op deze avondrommelmarkt worden tweedehands en hobby spulletjes aangeboden.

Vleermuizenexcursie

20 augustus 2021

In Oudorp

Wist u dat er meer dan zeven soorten vleermuizen voorkomen in Oudorp? En wilt u ze een keer zien?

International Holland Music Sessions

13 augustus 2021

Deze week: Klassieke muziek in de Hortus

Deze week presenteert International Holland Music Sessions: Klassieke muziek in de Hortus.

Podium Onder De Boom Festival

13 augustus 2021

De line-up met onder andere Tim Knol

Het is bijna zover, zondag 15 augustus is het Podium Onder De Boom Festival! Na een rumoerig en onzeker tijd met weinig liveoptredens zijn we klaar voor een festival met maar liefst twaalf verschillende acts.

Yes In My Backyard

23 juli 2021

Festival in het Victoriepark

Het wordt gewoon een mooie festivalzomer! Van 6 tot en met 15 augustus zit je goed in het festivalhart Yes In My Backyard, een co-creatie van Karavaan en Podium Victorie.

Zondagochtendwandeling

23 juli 2021

Bij Hortus Alkmaar

Elke eerste zondag van de maand organiseert Hortus Alkmaar een rondleiding met een natuurgids. De wandeling start om 10.30 uur bij de entree van de tuin.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug