De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is:

De NVM Open Huizen Dag

De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is:

De NVM Open Huizen Dag is op zaterdag 30 september 2023 van 11.00 tot 15.00 uur. Je kunt vrijblijvend zonder afspraak meerdere woningen op één dag bezichtigen. De NVM Open Huizen Dag is een dag waarbij verkopers die hun huis te koop hebben staan bij een NVM-makelaar, hun huizen openstellen voor geïnteresseerde kopers. Dit geeft de kopers de mogelijkheid om de woning te bezichtigen en informatie te verzamelen voordat ze een aankoopbeslissing nemen. De verkopers van de volgende woningen staan te springen om je hun woning te laten zien!

Prinses Amaliaplantsoen 2 in Alkmaar
Heerlijk rustig wonen maar toch ECHT op een steenworp afstand van de bruisende binnenstad? Hier kan het! Deze fijne eindwoning is gelegen in de zeer kindvriendelijke buurt ‘Schermereiland’ met een basisschool letterlijk om de hoek. De ligging naast een groen, autoluw woonerf, maken een heerlijke en vooral veilige plek voor de kinderen om te spelen. Inwendig kan de woning enige modernisatie gebruiken maar door het recente bouwjaar koop je een superdegelijke basis met o.a. volledig kunststof kozijnen met HR++ beglazing. Een geweldige kans, om heerlijk te genieten met het hele (opgroeiende) gezin! De ligging is zeer centraal, zo rijd je met enkele minuten de ringweg en A9 op, fiets je binnen enkele minuten de binnenstad in en vind je een NS-station op 1700 meter.

https://www.echtmakelaar.nl/alkmaar/woonhuis/prinses-amaliaplantsoen/2/

 

Schoenerstraat 19 in Alkmaar
Van deze prachtige woning krijg je toch ECHT een lach op je gezicht? Wij in ieder geval wel! Deze uitgebouwde 2/1-kapwoning staat in de wijk ‘De Horn’ nabij winkelcentrum De Mare, NS-station noord en op fietsafstand van de binnenstad. De speeltuin direct achter de woning, diverse scholen in de buurt en het grote recreatiepark ‘Rekerhout’ om de hoek maken deze plek de ideale wijk om te wonen met (opgroeiende) kinderen. De woning staat in een autoluwe straat, wat zorgt voor veel rust en privacy.

https://www.echtmakelaar.nl/alkmaar/woonhuis/schoenerstraat/19/

 

Dr. Schaepmanplein 21 in Alkmaar
Gezinnen of wie op zoek is naar een huis met ruimte opgelet! Deze fraaie jaren ’30 tussenwoning met veel authentieke details is ECHT op zoek naar nieuwe bewoners. De woning is gelegen in het ‘Staatsliedenkwartier’ op loopafstand van de gezellige binnenstad van Alkmaar. Het park ‘Oosterhout’ ligt om de hoek evenals diverse sportfaciliteiten, (basis)scholen en het NS-station op een kleine 10 minuten fietsen. Niet alleen de locatie is top, van de woning zelf word je ook blij! Met 5 (ruime) slaapkamers is dit de ideale woning om prettig te wonen met het hele gezin. De moderne badkamer is een plaatje en de ruime achtertuin is een heerlijke plek om van het buitenleven te genieten. Aan zowel de voor- als achterzijde heb je vrij uitzicht wat zorgt voor ruimte en een privacy volle ligging. Direct voor de woning tref je een riant plein aan waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen.

https://www.echtmakelaar.nl/alkmaar/woonhuis/dr-schaepmanplein/21/

 

Schelpenakker 7 in  Alkmaar

Altijd al nieuwbouw willen wonen, maar grijp je telkens mis? Dan is dit ECHT jouw kans! Aan deze rustige straat in de nieuwbouwwijk ‘Vroonermeer-Noord’ staat deze prachtige twee-onder-een-kapwoning. De nagelnieuwe woning is in 2017 opgeleverd, wat uiteraard betekend dat de woning zeer energiezuinig én gasloos is. De woning beschikt over een garage welke zowel vanaf de woonkamer als buiten bereikbaar is. De woning telt 4 ruime slaapkamers en een heerlijke groene achtertuin. Wonen in de Vroonermeer-noord houdt in dat je recreatiepark het Geestmerambacht, het gezellige centrum van Alkmaar en de stranden van Egmond en Bergen om de hoek hebt. Vele mogelijkheden om met een vrije dag naar uit te wijken dus!

https://www.echtmakelaar.nl/alkmaar/woonhuis/schelpenakker/7/

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is: De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is: De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is: De gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs deze week is: