De gouden tip van VLIEG Makelaars

Alkmaar - Stalpaertstraat 75

De gouden tip van VLIEG Makelaars

Ben je op zoek naar een fraai appartement dat van onder tot boven is opgeknapt, waardoor je er zo in kunt? Dan komt dit hoekappartement aan de Stalpaertstraat in Alkmaar zeker in aanmerking. Je woont hier op de drempel van het groen overgoten Park Oosterhout, met supermarkten en winkels op loopafstand en op vijf fietsminuten afstand van de binnenstad. De auto brengt je met een minuut bij de uitvalswegen rondom de stad richting Amsterdam, Heerhugowaard en Hoorn. Als bewoner van dit appartement geniet je van een lichte woonkamer, heb je de beschikking over twee ruime slaapkamers, een goed uitgeruste keuken, een badkamer met regendouche, een aparte toiletruimte, wasmachinekast en een aangenaam balkon op het oosten.

Ligging
De Stalpaertstraat is een rustige straat op een aantrekkelijke locatie binnen de ring van Alkmaar. Je woont hier op een ideale stek, want in zo’n vijf minuten fietsen ben je in het centrum van de stad. Voor de dichtstbijzijnde supermarkten en winkels hoef je zelfs maar een paar minuten te lopen. Gunstig is verder dat je vanuit de Stalpaertstraat direct het Park Oosterhout in loopt voor een blokje om. Je woont daarnaast om de hoek van de bushalte, zodat je ook met het openbaar vervoer snel en rechtstreeks het centrum en het treinstation van Alkmaar kunt bereiken. Tenslotte doe je er maar een paar minuten over om met de auto op de uitvalswegen (zoals de N242 en de A9) rond de stad te komen.

Over het appartementengebouw
Dit appartementengebouw aan de Stalpaertstraat te Alkmaar heeft een besloten entree. Via het intercomsysteem geef je bezorgers en visite toegang. Zij kunnen overigens vrij parkeren in de straat. Bij binnenkomst in het gebouw kom je terecht in de gemeenschappelijke entreehal. Na slechts zes traptreden naar boven sta je bij de voordeur van jouw nieuwe woning. Beneden in het gebouw beschik je over een eigen berging.

Vereniging van Eigenaren
Aan dit appartementengebouw is een professionele en actieve VvE verbonden, die de afgelopen jaren proactief onderhoud heeft uitgevoerd om het gebouw in goede staat te houden. Er zijn voldoende reserves om dat in de toekomst te blijven doen.

Indeling
Je komt bij binnenkomst in dit appartement eerst in de entreeruimte. De entree biedt toegang tot bijna alle vertrekken van het appartement. Zo grenst de entree aan een keurig betegelde toiletruimte met zwevend toilet en aan een stijlvol afgewerkte wasmachinekast. In laatstgenoemde zijn de aansluitingen voor het witgoed aangesloten op aparte elektragroepen. In de entreeruimte ligt een lichte laminaatvloer, die naadloos overloopt naar de andere ruimten.

Loop je vanaf de voordeur rechtdoor, dan kom je in de woonkamer terecht. In de woonkamer valt de grote hoeveelheid lichtinval direct op, wat door de lichte laminaatvloer en strakke radiatorbekleding verder wordt versterkt. Aangezien dit appartement op de hoek van het gebouw zit profiteer je van extra raampartijen voor meer lichtinval. Je hebt in de ruime woonkamer bovendien de beschikking over twee vaste inbouwkasten.

De keuken van dit appartement staat in open verbinding met de entreeruimte. Deze keuken is uitgerust met een vaatwasser, een oven, een fornuis, een koelkast en een vriezer. De gebroken witte keukenkastfronten steken fraai af tegen het laminaat dat je ook hier op de vloer aantreft.

Vanuit de keuken bereik je via een vouwdeur de badkamer. In deze stijlvol betegelde badkamer heb je een heerlijke regendouche en een nette houten badkamermeubel tot je beschikking.

Als bewoner van dit appartement heb je twee slaapkamers. De ene zit aan de voorkant van het appartement, terwijl de andere zich aan de achterkant bevindt. In beide kamers heb je genoeg ruimte om er bijvoorbeeld een tweepersoonsbed in te plaatsen. Je vindt er dezelfde laminaatvloer als in de meeste andere ruimten van deze woning.

Dit appartement beschikt over een aangenaam balkon op het oosten. Het balkon kun je betreden via zowel een toegangsdeur aan de achterzijde van de woonkamer als via een toegangsdeur vanuit de keuken. Dit balkon is dusdanig ruim dat je er met gemak met meerdere mensen op kunt zitten. Het heeft verder een handige opbergkast en het biedt uitzicht over een groenstrook en het water dat achter het gebouw langs stroomt.

Kenmerken

 • Fraai en instapklaar hoekappartement aan de rand van het Park Oosterhout in Alkmaar.
 • Winkels en sportfaciliteiten op loopafstand, op vijf fietsminuten van het centrum.
 • Bushalte om de hoek en zeer dicht bij de uitvalswegen rondom de stad (Amsterdam en Hoorn op 30 minuten met de auto, Heerhugowaard op 10 minuten).
 • Het appartement is recentelijk helemaal opgeknapt.
 • Sfeervolle woonkamer met veel lichtinval.
 • Comfortabele keuken met diverse inbouwapparaten.
 • Twee ruime slaapkamers.
 • Stijlvolle badkamer met regendouche. Toilet in aparte ruimte.
 • Aantrekkelijk balkon op het oosten met uitzicht over groenpartij en het water.
 • Eigendom belast met erfpacht.
 • Actieve VvE met goed gevulde reserves.

Vraagprijs € 225.000,- k.k.

Voor meer informatie, klik hier.