De gouden tip van VLIEG Makelaars

Alkmaar - Doelenstraat 78

De gouden tip van VLIEG Makelaars

Wonen in het hart van de historische binnenstad van Alkmaar met alle denkbare voorzieningen om de hoek en dat terwijl je van vrij uitzicht zonder enige inkijk geniet? Met dit appartement kan het! Dit driekamerappartement (1984) heeft een lichte woonkamer met halfopen keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad én een heerlijk balkon waar je van een schilderachtig uitzicht geniet over de binnenstad van Alkmaar. Kortom, het is hier lekker stads wonen maar dan wel heerlijk privé.

Over de ligging en de buurt:

Het appartement heeft een ideale ligging middenin de historische binnenstad van Alkmaar, waar je terecht kunt voor al je favoriete winkels, speciaalzaken, restaurants, cafés en andere voorzieningen. De supermarkt zit letterlijk om de hoek, op een luttele 2 minuten loopafstand en ‘s zaterdags loop je zo vanuit het appartementencomplex de markt op. Het NS-station van Alkmaar bevindt zich op 10 minuten lopen of 5 minuten fietsen van de woning en heeft snelle OV-verbindingen richting onder andere Amsterdam (37 minuten).

Indeling van de woning:

Begane grond:
Gesloten entree met bel en intercom.

Appartement:
Met de lift of het trappenhuis komen we aan bij het appartement op de derde verdieping. Via de langwerpige entreehal, bereiken we de lichte woonkamer met halfopen keuken. De raampartijen aan de achterzijde van het appartement laten lekker veel licht binnen en geven je ook een fraai uitzicht over de binnenstad van Alkmaar. De halfopen keuken is eenvoudig maar biedt wel voldoende kast en werkruimte. Vanuit de keuken bereiken we het heerlijke balkon met een schilderachtig uitzicht over de binnenstad. Het appartement beschikt over 2 nette slaapkamers, waarvan 1 op dit moment dienst doet als kantoorruimte. Het gehele appartement, op de badkamer en het toilet na, heeft een lichte laminaatvloer. In de badkamer vinden we de aansluitingen voor het witgoed, een ligbad met douche en een wastafel.

Parkeren en berging:
Het appartement beschikt over een eigen berging op de begane grond. Het is betaald parkeren rond het huis en er is een parkeervergunningensysteem van toepassing. Op enkele minuten loopafstand, vindt je een parkeergarage, waar eventueel ook een parkeervergunning voor verkrijgbaar is.

Kenmerken van de woning:

  • Appartement middenin de historische binnenstad van Alkmaar
  • Alle denkbare voorzieningen zijn om de hoek waaronder een supermarkt op 2 minuten loopafstand
  • Balkon met vrij uitzicht over de schilderachtige binnenstad
  • Verrassend veel privacy en geen inkijk
  • Twee slaapkamers waarvan 1 ideaal dienst zou kunnen doen als (thuis)werkruimte
  • Energielabel: in aanvraag
  • Volledige eigendom
  • Financieel gezonde en actieve Vereniging van Eigenaren

Vraagprijs € 245.000,- k.k.

Voor meer informatie, klik hier.