De gouden tip van VLIEG Makelaars

Alkmaar - Drechterwaard 251

De gouden tip van VLIEG Makelaars

Als je op zoek bent naar een ruime, gelijkvloerse woning die in goede staat van onderhoud verkeert, bekijk dan eens dit moderne hoek-appartement aan de Drechterwaard in Alkmaar. Je woont hier in een aantrekkelijke woonwijk en pal naast treinstation Alkmaar Noord. Dit appartement uit 2010 heeft een ruim en licht woongedeelte met een fraaie keuken met kookeiland. Je hebt verder twee forse slaapkamers, een badkamer met een heerlijke inloopdouche, een aparte toiletruimte en een riant balkon. In de kelder van het gebouw heb je een berging en je eigen parkeerplaats tot je beschikking.

Ligging
De Drechterwaard is een straat aan de zuidelijke rand van de aangename en kindvriendelijke woonwijk Huiswaard. Je woont hier pal naast het treinstation Alkmaar Noord. Vanuit de Drechterwaard loop je zelfs zo het perron op. Andere handige voorzieningen die vlakbij zijn, zijn onder meer een huisartsenpost en Zwembad Hoornse Vaart. Supermarkten en winkels vind je op enkele minuten fietsen en ook basisscholen en middelbare scholen zijn in de nabijheid. Verder zit je vanuit de Drechterwaard in luttele minuten op de N-wegen die door en rond Alkmaar lopen.

Entree
Het fraaie, in 2010 opgeleverde appartementencomplex aan de Drechterwaard waar dit appartement deel van uitmaakt heeft een gesloten entree die met een intercomsysteem van binnenuit te openen is. Eenmaal binnen kom je eerst in een mooie centrale hal terecht. Hiervandaan heb je toegang tot zowel een lift als een trappenhuis. Op de vierde verdieping vind je vervolgens nummer 251. Als bewoner van dit appartement beschik je in de kelder van het gebouw over een eigen parkeerplaats en een berging.

Woonkamer en balkon
Je komt bij binnenkomst in dit appartement eerst in een entreeruimte terecht. Neem je dan de deur aan je rechterhand, dan bereik je het woongedeelte dat bestaat uit een woonkamer en een open keuken. Deze woonkamer is erg licht door de grote raampartijen over de hele breedte van de kamer. Hier is gebruikgemaakt van neutraal gekleurd laminaat op de vloer.

In de woonkamer zit verder de toegangsdeur tot een heerlijk balkon van meer dan zes meter lang. Vanuit dit balkon heb je een fraai uitzicht over de wijk.

Keuken
In het keukendeel van het woongedeelte ligt dezelfde laminaatvloer als in de woonkamer. Los daarvan is dit een moderne en strak uitgevoerde keuken waarvan de kastfronten witgekleurd zijn. Mede door de aanwezigheid van een groot kookeiland heb je enorm veel ruimte op het keukenwerkblad. De inbouwapparatuur bestaat hier uit een vaatwasser, een oven, een magnetron, een koelkast en een vriezer. De keukenruimte wordt verder op prachtige wijze verlicht door inbouwspots in het plafond.

Naast de keuken heb je de beschikking over een bijkeuken die bij uitstek geschikt is voor de opslag van spullen. Je vindt hier daarnaast de cv-ketel en de aansluitingen voor het witgoed.

Slaapkamers
Als bewoner van dit appartement beschik je over twee ruime slaapkamers die beide zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer als die je in de entree en het woongedeelte al aantrof. Hierbij is de hoofdslaapkamer te bereiken vanuit de woonkamer. In deze kamer vallen meteen de grote hoeveelheid ruimte en lichtinval op. Bovendien biedt de hoofdslaapkamer een eigen inloopkast. De andere slaapkamer is te betreden vanuit de entree. In deze kamer zit de tweede toegangsdeur tot het balkon.

Badkamer en toilet
Meteen naast de voordeur zit de toegangsdeur tot de betegelde badkamer. Hier tref je eerst een fraai en strak uitgevoerd badmeubel met twee kranen aan. De badkamer biedt daarnaast een heerlijk ruime inloopdouche die met een regendouche is uitgerust. In de badkamer wordt de verlichting verzorgd door mooie inbouwspots.

Naast de badkamer zit in een aparte ruimte het toilet van de woning. Het gaat hier om een zwevend toilet dat wordt vergezeld door een kleine wastafel.

Kenmerken

  • Ruim, modern en uitstekend onderhouden appartement in aangename woonwijk en naast treinstation Alkmaar Noord.
  • Grote woonkamer met veel lichtinval.
  • Luxe keuken met sfeervol kookeiland en veel werkruimte.
  • Twee ruime slaapkamers, waarvan één met een royale inloopkast.
  • Moderne badkamer met heerlijke inloopdouche.
  • Toilet in aparte toiletruimte.
  • Riant balkon (op het noordwesten) van meer dan zes meter lang. Mooi uitzicht over de wijk.
  • Eigen parkeerplaats en berging in kelder van het complex.
  • Energielabel: A.
  • Volledige eigendom.

Vraagprijs € 375.000,- k.k.

Voor meer informatie, klik hier.