Deel

advertentie

Dieperink fluit Fortuna – AZ

In de eerste competitiewedstrijd van 2022

Dieperink fluit Fortuna – AZ

AZ’s eerste competitiewedstrijd van 2022 staat onder leiding van Rob Dieperink. De 33-jarige scheidsrechter fluit zondag het duel met Fortuna en wordt in Sittard geassisteerd door Erwin Zeinstra en Freek Vandeursen. Laurens Gerrets is de vierde official.

Siemen Mulder is de Video Assistant Referee (VAR) en wordt bijgestaan door Dave Goossens (AVAR).

Live
Fortuna Sittard – AZ begint zondag om 16:45 uur. Bij deze wedstrijd zullen geen supporters aanwezig zijn vanwege de coronamaatregelen. De wedstrijd is live te zien bij ESPN en ook te volgen via AZ’s Twitter.


Bron: www.az.nl

advertentie

Meer 'Sport':

FC Dordrecht – Jong AZ verplaatst

14 januari 2022

Vanwege coronabesmettingen

Het Keuken Kampioen Divisie-duel tussen Jong AZ en FC Dordrecht is uitgesteld. Dit door verschillende coronabesmettingen.

De decembermaand op De Meent

10 december 2021

Discoschaatsen in de kerstvakantie!

De Meent is deze maand gestart met de finale van de Trachitol Trophy afgelopen weekend. Voor aanstaand weekend staat de Rabo Holland Cup 3 op de agenda. Dit betekent dat er 11 en 12 december aangepaste openingstijden zijn. Zaterdag 11 december is de schaatsbaan geopend van 13.00 tot 17.00 uur en zondag 12 december van 7.30 tot 12.00 uur.

VakantiePRET voor kinderen en jongeren met een beperking

10 december 2021

In de kerstvakantie

Deze kerstvakantie organiseert Stichting Sport-Z een sportieve ochtend voor kinderen en jongeren met een beperking. Dinsdag 28 december kunnen zijn meedoen aan een sportinstuif (10.00-12.30 uur) in sportcomplex De Meent in Alkmaar.

Sportieve activiteiten in de kerstvakantie

10 december 2021

Voor de Alkmaarse jeugd

De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in de Kerstvakantie diverse activiteiten voor de jeugd en jongeren in Alkmaar. Op het programma staan onder andere sportinstuiven,  zaalvoetbaltoernooien, winter bootcamps, NERF battles en een freerun instuif.

Na incomplete dwarslaesie traint Tino voor aangepaste triathlon

3 december 2021

Samen met de coaches van Team NL

Een incomplete dwarslaesie na drie hernia operaties legden hem letterlijk bijna helemaal lam, maar Tino kwam terug en traint nu voor een aangepaste triathlon. En dat doet hij niet alleen, dat doet hij samen met de coaches van Team NL.

Lagosse Chocolade steunt Kolping Boys

3 december 2021

Veertig chocolade puzzelstukjes

Leo van der Malen van Lagosse Chocolade heeft speciaal voor Kolping Boys een puzzel van Belgische chocolade geproduceerd. De Kolping Boys chocolade puzzel bestaat uit veertig puzzelstukjes, smaakt heerlijk en is een geweldig cadeau of relatiegeschenk.

G-voetbaldag VV Alkmaar

22 oktober 2021

Een stapje dichter naar een droom toe

Bloedfanatiek en enigszins nerveus meldden zich donderdag 19 oktober 30 sporters voor de G-voetbaldag bij VV Alkmaar. Onder hen 10 dames die kans hopen te maken op een plek in het vrouwen G-team waar deze dag voor gescout wordt.

Zwembad Hoornse Vaart start nieuw discoseizoen

22 oktober 2021

Eerste editie op Halloween

Op zaterdag 30 oktober start er een nieuw discoseizoen in zwembad Hoornse Vaart in Alkmaar. Wie van swingen, zwemmen, gezelligheid en fijne muziek houdt, kan één keer in de maand bij zwembad Hoornse Vaart lekker uit zijn dak gaan.

Vier de herfstvakantie in zwembad Hoornse Vaart

15 oktober 2021

Met animatieteam

Van 16 tot en met 24 oktober staat de herfstvakantie weer voor de deur. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, gratis animatie op woensdag- en zaterdagmiddag én elke middag een 15-meter lange Water Obstakel Run in het 50-meterbad.

[email protected] van start met sport en cultuur clinics

15 oktober 2021

In de Daalmeer

Stichting Sport-Z start donderdag 28 oktober met culturele en sportieve activiteiten op het Cruyff Court in de Daalmeer. Deze dag en de daaropvolgende drie donderdagen in november verzorgen trainers clinics freerunning, dans en tekenen op en naast het Cruyff Court aan de Johanna Naberstraat.

Regionaal sporttalent krijgt nog meer kansen om door te breken

8 oktober 2021

Alkmaar werkt samen met twee nieuwe RTC’s

Op 6 oktober tekenden de Judobond en de Paratriathlonbond (voor sporters met een fysiek of visuele beperking die triathlon beoefenen) de trainers en Topsportloket Alkmaar samen met wethouder sport Pieter Dijkman een samenwerkingsovereenkomst.

Selectiedag G-team VV Alkmaar

8 oktober 2021

Dinsdag 19 oktober

Dinsdag 19 oktober van 12.00 tot 14.30 uur organiseert Stichting Sport-Z de selectiedag voor het G-team van VV Alkmaar.

Sportief programma tijdens herfstvakantie

8 oktober 2021

Voor kinderen en jongeren in Alkmaar-Zuid

Met een Dreumesinstuif voor de allerjongsten en Sportnite voor de oudere kinderen, verzorgt de sportregisseur van Alkmaar Zuid een gevarieerd beweegprogramma in de Herfstvakantie.

Familie feestdag op de drafbaan Alkmaar

8 oktober 2021

Met de langste draverij van Europa

De enthousiaste organisatie van de drafbaan in Alkmaar (de Alkmaar ZEturf Arena) maakt zich op voor het hoogtepunt van het jaar: de Payday 4,5 Kilometer van Alkmaar. Op zondag 10 oktober zullen de paarden met de ‘lange adem’ gaan strijden om de winst in misschien wel de meest spectaculaire paardenkoers in hele Europa.

Fietstocht door Alkmaar op 8 oktober

1 oktober 2021

Wowel op de e-bike als op een gewone fiets

Sport Vitaal organiseert vrijdag 8 oktober een Doortrappen fietstocht door Alkmaar. Deelnemers kunnen tussen 9 en 10 uur zelfstandig starten vanaf sportcomplex Oosterhout in Alkmaar.

Creatief en sportief dagprogramma bij HerfstvakantieFUN

1 oktober 2021

Op vrijdag 22 oktober

Stichting Sport-Z organiseert deze Herfstvakantie het creatieve en sportieve dagprogramma VakantieFUN in samenwerking met de gemeenten Alkmaar, Heerhugowaard, Langedijk, Bergen, Uitgeest, Heiloo en Castricum.

Higler fluit AZ – Go Ahead Eagles

24 september 2021

Aankomende zondag

AZ - Go Ahead Eagles wordt zondag geleid door Dennis Higler. De 35-jarige arbiter wordt in het AFAS Stadion geassisteerd door Mario Diks en Sander van Roekel. Robin Gansner is de vierde official.

Freddy Fit boekjes moet Alkmaarse basisscholieren stimuleren

24 september 2021

Om zich aan te melden voor sportieve proeflessen

Maandag 20 september overhandigde wethouder Sport van de gemeente Alkmaar, Pieter Dijkman, het Freddy Fit boekje aan de 8-jarige Isabella uit groep 5 van Daltonschool Liereland.

Plekken vrij in 50+ beweeggroepen van Sport Vitaal

25 september 2021

Voor Alkmaarders die graag in beweging willen komen

De afdeling Sport Vitaal van Alkmaar Sport richt zich met haar sport- en beweegaanbod op de Alkmaarse 50+'ers. Het programma is weer volledig opgestart nadat het lange tijd heeft stilgelegen vanwege de coronamaatregelen. Het sportaanbod varieert van buitensporten zoals Outdoor 50+ en wandelen tot de binnensporten zoals yoga, zwemmen en bodyfit.

De Grote Clubactie gaat van start

17 september 2021

34 verenigingen uit Alkmaar gaan loten verkopen

Zaterdag 18 september starten 34 verenigingen uit Alkmaar met de verkoop van loten voor hun club. Een lot kost € 3,- per stuk waarvan maar liefst 80% naar de club gaat.

Freerun clinic door Rutger Schipper in Schermerhorn

17 september 2021

Op 25 september

YouTuber Rutger Schipper van Team Tantum verzorgt zaterdag 25 september twee freerun clinics in de gymzaal van De Bonte Mol.

De AZ-selectie staat vast

10 september 2021

Rugnummers 2021-2022 bekend

De transferwindow is gesloten en dat betekent dat de AZ-selectie vaststaat. Met het vertrek van basiskrachten en de intocht van nieuwe spelers is er ook het een en ander gewijzigd in de rugnummers.

Avond2daagse Alkmaar

10 september 2021

Op 13 en 14 september

Klaar Mee – Loop Mee en Sport Vitaal organiseren op maandag 13 en dinsdag 14 september de Alkmaarse Avond2daagse. We wandelen onder begeleiding van de wandelbegeleiders van Klaar Mee – Loop Mee.

Alkmaar Sport organiseert RAADHUIS Pinksterun in oktober

3 september 2021

Dwars door de Oudorperpolder

Zaterdagmiddag 30 oktober organiseert Alkmaar Sport de oktober editie van de RAADHUIS Pinksterun. Het betreft een recreatief hardloopevenement waarbij deelnemers een afstand van 5 of 10 kilometer rennen door Oudorp.

Doen jullie mee aan het coolste volleybaltoernooi van Alkmaar?

3 september 2021

Tussen 13 en 19 september

Tussen 13 en 19 september aanstaande organiseert Kop-Zorg, in samenwerking met de Summer Games, het Ringers Volleybaltoernooi.

Alkmaarse jongeren organiseren Sportfestival ‘Set Your First Step’

27 augustus 2021

Op 4 september

Zaterdag 4 september van 14.00 tot 16.00 uur organiseren de jongeren van Set Your Life Goals Alkmaar het sportfestival ‘Set Your First Step’.

Schrijf je nu in voor de SKATE4daagse 2021

27 augustus 2021

Van 30 augustus tot 5 september

Ben je ook zo gek op skaten en hou je van een leuke uitdaging? Dan is de SKATE4daagse echt iets voor jou! 

Nieuwe SportXperience met vijf verschillende sporten

20 augustus 2021

Schrijf je snel in!

Bij het project ‘SportXperience’ maken kinderen van 6 tot en met 11 jaar gedurende het sportseizoen kennis met vijf verschillende sporten. Dinsdag 6 september start er een nieuwe sportXperience groep met de sport schermen.

Gratis Summer Games voor jongeren

13 augustus 2021

Extra sport- en spelactiviteiten voor jongeren

De sportregisseurs van Alkmaar Sport organiseren in de zomervakantie een gevarieerd en gratis sportaanbod voor de Alkmaarse jongeren en jongvolwassenen in samenwerking met LINK Jongerenwerk.

Steeds een ‘stapje’ verder met IkSTART

13 augustus 2021

Een laagdrempelig beweegprogramma

Wat veel mensen niet beseffen is dat als je te zwaar bent, zo zwaar dat je jezelf niet kunt dragen, het erg moeilijk is om met regelmaat te gaan bewegen. Gewoon dagelijks een stukje lopen klinkt zo simpel, maar er is meer voor nodig.

Zomervakantie in zwembad Hoornse Vaart

9 juli 2021

Voor ieder wat wils!

De zomervakantie staat weer voor de deur van 10 juli tot en met 22 augustus. Zwembad Hoornse Vaart pakt uit met extra ruime openingstijden voor recreatieve zwemmers, een gevarieerd aquafitnessprogramma, het buitenbad geopend én elke middag een stormbaan in het 50-meterbad.

Alkmaar Sport sluit seizoen af met record aantal zwemleskinderen

9 juli 2021

Wekelijks maar liefst 2123 kinderen

Na de lockdown begin dit jaar waarin de zwembaden maanden dicht waren groeide de wachtlijsten voor zwemles in Nederland. Zo ook in Alkmaar.

Zomerfeest in de zomervakantie

9 juli 2021

Bij Outdoorpark Alkmaar

Nooit eerder bezochten in de eerste zes maanden van het jaar zoveel gasten Outdoorpark Alkmaar als in 2021.

Sportieve zomerkampen bij Go with the Flo

2 juli 2021

Feest voor de kids!

Go with the Flo organiseert al jaren zeer succesvolle sportieve zomerkampen voor kinderen van 5 t/m 15 jaar. Het zomerkamp is een compleet kamp en biedt een aantal weken de mogelijkheid tot overnachting.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug