Dier & Natuur

Asieldier van de maand

Dier & Natuur

Tommy is een vriendelijk kater, tenminste als hij even de tijd krijgt om te wennen. Beetje kriebelen onder zijn kin en Tommy ontspant. Daarna komt hij voorzichtig bij je kijken en als hij je eenmaal vertrouwd gaat hij maar wat graag (harde) kopjes.

Tommy heeft hiervoor al twee huisjes gehad en dat ging eigenlijk allemaal wel goed. Tot dat de kinderen werden geboren. Die vind Tommy echt niet leuk en zijn vermoedelijk ook te druk.
Tommy kiest er dan voor zich te verstoppen en doordat het veel stress opleverde kreeg Tommy blaasproblemen. Zijn vorige eigenaar heeft meerdere onderzoeken bij Tommy laten doen, maar de conclusie was uiteindelijk toch… teveel stress.

Nu zoekt Tommy een nieuw huisje, maar dan wel eentje zonder kinderen. Waar hij de tijd krijgt om te wennen en waar hij ook misschien wel lekker een frisse neus kan halen. Balkonnetje is al voldoende.

Of er dan ooit nog een ongelukje (met plassen) zou kunnen gebeuren. Dat weten we niet. Hij doet het helaas al heel wat jaren. In de opvang gaat hij keurig op de bak. Al heeft hij soms een ongelukje met mikken en ligt er soms een beetje naast. Maar nu met een grote kattenbak gaat het goed.

Klik hier voor meer informatie.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Dier & Natuur Dier & Natuur