Dier & Natuur

Asieldier van de maand: Odile

Dier & Natuur

Ik mag me eindelijk voorstellen, ik ben Odile, een hele lieve maar nog wat verlegen Shar Pei dame van 2 en een half jaar.

Ik ben op zoek naar een liefdevol huisje, waar ze ook wel bekend zijn met mijn ras. Wij staan er namelijk (onder andere) om bekend dat wij terughoudend zijn ten opzichte van vreemden. Ikzelf vind alle vrijwilligers en medewerkers hier heel leuk, nadat ik ze heb leren kennen, dan maakt mijn staartje overuren.

Verder ben ik niet veel gewend en buiten wandelen vond/vind ik dan ook nog wel wat spannend, maar samen met mijn vriendin Otter durf ik wel een rondje park te lopen. De laatste tijd loop ik ook weleens alleen met een vrijwilliger/medewerker en ik durf steeds meer.

Ik vind andere honden ook wel leuk, weet alleen nog niet hoe ik op katten reageer.

Helaas moest ik een entropion correctie ondergaan, maar deze is goed gelukt en nu zie ik weer wat beter.

Nu wil ik graag bekend raken met een liefdevol en warm huisje.

Mag ik bij jou?

Klik hier voor meer info.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Dier & Natuur Dier & Natuur