Dier & Natuur

Asieldier van de maand: Kalina

Dier & Natuur

We mogen Kalina eindelijk aan u voorstellen, ze is een ontzettende lieve Mechelaar dame van 10 jaar oud en ze heeft het niet bepaald makkelijk gehad in haar leventje. Daarom zijn we nu hard op zoek naar dat 5 sterren huisje, waar ze niks moet en alles mag (nou ja, bijna alles mag dan…)

Door een ongeluk moet ze haar linkervoorpootje missen en heeft ze littekens op haar rechterachterpoot. Ze krijgt J/D brokken en pijnstilling voor haar gewrichten. Desondanks kan ze nog steeds heel snel zijn, vooral als ze de bovenverdieping eens wil bekijken. Alleen terug de trap af lopen is wel een dingetje, dat lukt haar dan ook niet en zul je haar moeten tillen.

We hebben in de tussentijd gemerkt dat Kalina angst heeft voor mannen en dat ze tijd nodig heeft om aan voor haar nieuwe mensen te wennen. Maar als ze je eenmaal kent en vertrouwt dan is ze de grootste knuffelkont ter wereld en als je stopt met kriebelen dan gaat ze een beetje knibbelen op je arm om te laten weten dat je vooral door moet gaan met kriebelen.

Klik hier voor meer info.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Dier & Natuur Dier & Natuur Dier & Natuur