Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs

De tip van deze week is de Lyceumstraat 45 in Alkmaar

Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs

Aan deze straat wil je ECHT wonen. De Lyceumstraat staat niet voor niets bij velen hoog op het lijstje. Een fraaie en brede straat, met veel groen en die kenmerkende jaren ’30 bouw. Echt een toplocatie. Je woont hier namelijk op loopafstand van de gezellige binnenstad. Hier kun je terecht voor de dagelijkse boodschappen, je favoriete winkels of om een hapje en een drankje te nuttigen bij een van de gezellige terrasjes. Basis- en middelbare scholen liggen letterlijk om de hoek en het NS-station, bushaltes, sportverenigingen bevindt zich slechts op 5 minuten fietsen. Wil je gewoon even lekker naar buiten? ‘Park Oosterhout’ of ‘Park Westerhout’ liggen op loopafstand.

De woning is dus uitermate geschikt voor een gezin die graag nabij de binnenstad, maar toch rustig, wil wonen. De ruime, lichte woonkamer beschikt over een prachtige massief houten vloer. De erker aan de voorzijde van de woning is een echte eye-catcher en past natuurlijk helemaal in het jaren ’30 plaatje! Deze fijne twee-onder-een-kapwoning beschikt over drie slaapkamers op de eerste verdieping en op de zolder zijn nog twee extra slaapkamers te realiseren.

Belangrijk om te weten:
– Energielabel C
– Luxe en modern sanitair
– Zeer gewilde locatie
– Woonkamer met openslaande deuren
– 5 slaapkamers mogelijk
– Grotendeels voorzien van HR++ en HR+ beglazing

Klik hier voor meer informatie over de woning:

KLIK HIER

Je woning verkopen? Zo geregeld met ECHT Makelaars in Alkmaar

Is het tijd voor de volgende stap? Wij zijn dé makelaar in Alkmaar om je woning of appartement snel te verkopen. Neem vandaag nog contact op voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je wil je woning snel en goed verkopen. Voor het beste resultaat zijn tijd, aandacht en een slimme verkoopstrategie essentieel. Daarvoor kom je bij ons: ECHT Makelaars & Taxateurs, NVM makelaarskantoor voor Alkmaar en omgeving. Wij verkopen elke woning voor een gunstige prijs, onder goede voorwaarden en met onze persoonlijke betrokkenheid.

Ook jouw woning verkopen? Neem dan contact op met ons.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs