Jouw weekhoroscoop

Spannende week voor waterman

Jouw weekhoroscoop

RAM: 21 MAART TOT 20 APRIL

Maandag en dinsdag ben je vol energie, zelfvertrouwen en ook je seksuele energie neemt toe. De perfecte tijd om je verlangens en behoeften na te jagen dus. De mensen om je heen vinden je aantrekkelijker en bewonderen je zelfvertrouwen en eerlijkheid. Je vastberadenheid en tomeloze energie vormen een recept voor succes! Vanaf woensdag heb je tijd (en energie) voor je naasten. Je communiceert makkelijk en voelt intuïtief stemmingen aan, zodat mensen op hun gemak zijn bij je. Laat zware gesprekken voor wat ze zijn en heb het lekker over ditjes en datjes, niet te veel roddelen!

stier sterrenbeeld taurus horoscoop

STIER: 21 APRIL TOT 20 MEI

In het begin van de week ben je gevoeliger dan normaal. Vrienden en kennissen zullen eerder naar je toe komen voor advies of steun. Je kan een nieuwe relatie aangaan die als voorbestemd voelt. In deze tijd ben je ook creatiever. Voldoende inspiratie dus voor bijvoorbeeld muziek, ontwerpen of fotografie, go for it! Vanaf donderdag zal je merken dat je veel invloed hebt over andere mensen zonder enige moeite. Gebruik dit om tot grote prestaties te komen!

tweeling gemini sterrenbeeld horoscoop 2020

TWEELINGEN: 21 MEI TOT 21 JUNI

Tot en met dinsdag zit je laag in je energie. Je hebt last van onrealistische verlangens, waardoor de praktijk tegenvalt. Je bent erg vatbaar voor bedrog, dus neem vooral geen risico’s en sla vreemde aanbiedingen af. Focus in plaats daarvan op creatieve activiteiten. Vanaf woensdag draait het om denken en communiceren. Je denkt supersnel en bent mentaal in topvorm. Het maakt je ook nieuwsgierig en flexibel in onverwachte situaties. Bereid je voor op intensiever contact met mensen in je omgeving. Tijd om eens flink te socializen met die ene collega of buur!

kreeft cancer horoscoop 2020

KREEFT: 22 JUNI TOT 22 JULI

Doordeweeks ben je heel gevoelig en is je intuïtie sterk. Ook heb je meer empathie, waardoor je de behoefte voelt te helpen. Gebruik dit gevoel door iets (extra’s) te doen aan liefdadigheid of kom eens op voor het klimaat. Je kan intens genieten van het samenzijn met geliefden. In het weekend voel je je sterk. Pas op voor mensen met sterke ego’s, want daar kan je mee in conflict raken. Laat je controledwang los en voel je niet te snel aangevallen. Zoek positieve dingen op waarin je je energie kwijt kan. Misschien is hardlopen toch jouw ding?

leeuw leo sterrenbeeld horoscoop

LEEUW: 23 JULI TOT 22 AUGUSTUS

Tot en met dinsdag voel je een sterke behoefte aan liefde en affectie. Je staat liever aan de ontvangende kant, wat je partner niet leuk gaat vinden. De verschillende verwachtingen zorgen voor spanning en onvrede. Woensdag breekt de perfecte tijd aan om dit recht te zetten. Je kan meer stabiliteit en zekerheid brengen in je relatie. Je bestaande en nieuwe relaties zijn harmonieus. Benut deze tijd ook voor onderhandelingen, persoonlijk of zakelijk. Deal!

virgo maagd sterrenbeeld

MAAGD: 23 AUGUSTUS TOT 22 SEPTEMBER

Maandag en dinsdag zijn gemaakt voor het geven van liefde. Spendeer tijd met geliefden. Je zal stralen, omdat je jezelf mooi voelt. Dat maakt het ook de ideale tijd om te shoppen! Vanaf woensdag ga je belangrijke keuzes maken. Sommige relaties zullen versterken en andere zal je loslaten, omdat het tijd is. ook zal je makkelijk afscheid kunnen nemen van slechte gewoonten. Je onbewuste is krachtig, you are in control!

weegschaal libra

WEEGSCHAAL: 23 SEPTEMBER TOT 22 OKTOBER

Tot en met dinsdag zal je spanningen opmerken in je relaties. Problemen die al veel langer spelen lijken ineens de kop op te steken. Blijf hierin geduldig en verplaats je in de ander, zo voorkom je dat de bom totaal barst. Vanaf woensdag ben je superscherp. Deze dagen zijn goed voor zakelijke onderhandelingen of om gunsten te vragen bij anderen. Je kan je gedachten en plannen ook heel goed uitleggen aan anderen. Zo krijg je ze aan jouw kant. Zoek ontspanning in een goed boek of een mooie, romantische film. Zwijmelen maar!

scorpio schorpioen

SCHORPIOEN: 23 OKTOBER TOT 21 NOVEMBER

Ga maandag en dinsdag bedenken wat je wil en stel doelen, het is het ideale moment. Je kan je behoeften uitpluizen en houdt daarmee rekening met je normen en waarden. Het is dan ook de perfecte tijd om een nieuwe romance aan te gaan. Vanaf donderdag heb je invloed op mensen. Dit is heel gunstig als je bepaalde doelen wil behalen. Je hebt bovendien een goede band met mensen die veel macht en/of invloed hebben. Gebruik dit in je voordeel om te komen waar je wil zijn. Let’s go!

sagittarius boogschutter

BOOGSCHUTTER : 22 NOVEMBER TOT 21 DECEMBER

Tot en met dinsdag ben je dapper en neem je eerder initiatief. Start in deze tijd een nieuw project. Je barst van de creativiteit en kunt constructief nadenken. Dit is een prima tijd om nieuwe projecten te beginnen. Je denkt zowel constructief, als productief en bovendien heel creatief. Je lichamelijke aantrekkingskracht neemt toe en dat maakt dit perfecte dagen om te daten. Je bent seksueel aantrekkelijk en dat vergroot je invloed op andere mensen. Maak er gebruik van, geen misbruik!

capricorn sterrenbeeld

STEENBOK: 22 DECEMBER TOT 21 JANUARI

In het begin van de week ben je zeer romantisch en wordt je intuïtie sterker. Vertrouw je intuïtie en maak hiermee je dromen waar. Je kan ook heel helder dromen. Gebruik dit om meer inzicht in jezelf te krijgen. Vanaf donderdag voel je de behoefte om thuis te zijn of thuis te werken. Normaal vervelende klusjes als schoonmaken geven je veel voldoening. Je bent geduldig en ijverig, met aandacht voor detail. Je huis is nog nooit zo schoon geweest!

aquarius waterman horoscoop

WATERMAN: 20 JANUARI TOT 19 FEBRUARI

Maandag en dinsdag vind je het moeilijk om motivatie te vinden. Je voelt je  eerder ontmoedigd en verward. Je relaties lopen gevaar, omdat je achterdochtig, paranoïde, jaloers of wraakzuchtig bent. Zorg ervoor dat je anderen niet confronteert, zolang je niet zeker weet of je beschuldiging gegrond is. Vanaf woensdag ben je toe aan gezelschap. Dit is ook een mooie tijd om een nieuwe relatie te beginnen. Je bent echter niet gediend van ‘flings’ of one-night-stands, ga voor duurzaam!

vissen pisces

VISSEN: 19 FEBRUARI TOT 20 MAART

In het begin van de week voel je je goed. Je wil genieten samen met vrienden en familie. Je voelt je mooi en daardoor trek je mensen aan. Dit zijn ook dagen om je huis of werkomgeving op te pimpen en om jezelf te verwennen. Vanaf woensdag ben je stabiel voel je je emotioneel volwassen. Mensen komen naar je toe voor steun en advies. De focus ligt op familie. Je denkt veel terug aan je jeugd en dat geeft je inzicht in je emotionele wereld. Als je komende week gaat daten trek je verstandige en praktische types aan.