Kaaskop van de week

Joost Wokke

Kaaskop van de week

Deze week een enorm fijne vent als Kaaskop van de week: Joost Wokke.

Joost Wokke (43) is eigenlijk heel erg veel: familieman, carrièretijger, sociaal beest en een sport billy. Hij woont al jaren in Alkmaar met zijn lief Merel en hun 2 prachtige dochters en Joost is idolaat van zijn meiden.

Joost is zijn carrière begonnen bij KAS Bank en stapte al snel over naar ABN Amro Bank, waar hij inmiddels al heel wat dienstjaren achter de rug heeft.

Sporten is een grote passie van Joost. Vroeger was hij een fanatiek handballer en tegenwoordig doet hij vooral aan krachttraining, snowboarden, hardlopen en wielrennen. Met collega’s maakt hij tochten waar zij zo’n 100 km per dag fietsen. Joost draait er zijn hand niet voor om, wat logisch is met een hartslag van 35 in rust.

Van jongs af aan heeft Joost al een hechte vriendengroep en stond bekend als ‘Jopie One’.  Er is niet veel veranderd, want Joost heeft nog steeds een druk sociaal leven en houdt van gezelligheid en daar mag best stevig bij geborreld worden.

Eén favoriete plek heeft Joost niet. Hij bezoekt graag een festivals en verder kom je hem tegen waar de gezelligheid zich afspeelt.


Wil jij iemand verrassen en nomineren voor Kaaskop van de week? Stuur een mailtje, inclusief omschrijving en foto, naar [email protected].

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Kaaskop van de week Kaaskop van de week Kaaskop van de week