Kaaskop van de week

Nancy Stikkelman

Kaaskop van de week

Graag wil ik mijn moeder Nancy nomineren voor creatieve kaaskop van de week!

Nancy (61) woont haar hele leven al met veel plezier in Alkmaar. Ze heeft een eigen Nance kadoshop waar ze al haar creativiteit in kwijt kan. Eerst had ze deze kadoshop fysiek op de Oudegracht. Nu is het een webwinkel. Ze geeft workshops aan kinderen en volwassenen in het thema van het jaar en geeft ook aquarel les. Op de kunstmarkt in Bergen verkoopt ze schilderijen en ze heeft al zo lang als ik me kan herinneren praalwagens ontworpen voor de grote 8 oktober optocht (dit jaar was de onderwaterwagen haar creatie).

Zelf heb ik een dochter van 1 jaar die elke maandag bij oma Nancy is. Ze krijgt al vroeg de creatieve kneepjes van oma geleerd. Samen spulletjes verzamelen voor de herfst tafel, naar de open dag van de vrije school om zelfgemaakte poppetjes te kopen en muziek leren maken met alles wat maar geluid maakt.

Ik ben erg trots op mijn creatieve moeder. Die zelfs met een klein budget op een regenachtige dag, een feestje weet te maken van simpele dingen voor mijn dochter.

Daarom wil ik haar graag op deze manier in het zonnetje zetten!

Laura Geersema


Wil jij iemand verrassen en nomineren voor Kaaskop van de week? Of ben je zelf een leuke Kaaskop? Stuur een mailtje, inclusief omschrijving en foto, naar [email protected] of bel de redactie op: 06-37354007

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Kaaskop van de week Kaaskop van de week