Nieuwe uitgever Flessenpost uit Alkmaar

Julia Bakker neemt het stokje over

Nieuwe uitgever Flessenpost uit Alkmaar

De huidige uitgever van Flessenpost uit Alkmaar geeft het stokje over aan Julia Bakker. Per 1 januari 2022 is het officieel en is zij de nieuwe uitgever van het Alkmaarse flesje. Wie Julia Bakker is, vertelt zij graag zelf:

Vol trots en passie stel ik mijzelf graag aan u voor als kersverse uitgever van Flessenpost uit Alkmaar! Mijn naam is Julia Bakker en hoewel ik technisch gezien in Bergen opgroeide, bracht ik als tiener de meeste tijd door in Alkmaar. Al mijn vrienden waren Alkmaarders en ik heb de charme en gezelligheid van de stad nooit helemaal kunnen weerstaan. Als geschiedenisliefhebber valt er bovendien veel te ontdekken in Alkmaar. Even terug naar wie ik ben. Mijn studietijd bracht ik door in Leeuwarden, waar ik mijn bachelor Communicatie haalde. Na ruim zeven jaar was ik meer dan bereid terug te gaan naar mijn roots, ik moest.

Schrijven is één van mijn passies, ik kan urenlang met taal goochelen. Verder ben ik gek op dieren en natuur en ben ik regelmatig te vinden in bos en duin. Afgelopen zomer heb ik mijn soulmate gevonden in een middelgroot, zwart hondje, met enigszins te korte pootjes. Een echte straathond uit Hongarije. Ik ga vol goede moed het avontuur aan dat Flessenpost uit Alkmaar heet. Een nieuwsbrief en tabloid door Alkmaarders, voor Alkmaarders. Ik loop in ieder geval over van de inspiratie en kijk er enorm naar uit samen met u, de lezer, iets geweldigs neer te zetten!

Julia Bakker