Ruiter Dakkapellen opent grootste showroom in Alkmaar

Ruim 1.000 vierkante meter aan wooninspiratie

Ruiter Dakkapellen opent grootste showroom in Alkmaar
Op vrijdag 19 april opent de nieuwste en grootste showroom van Ruiter Dakkapellen officieel haar deuren aan de Koelmalaan in Alkmaar. Met ruim 1.000 vierkante meter aan wooninspiratie is het voor klanten een unieke gelegenheid om alle opties en mogelijkheden te ervaren. “Een dakkapel is een prachtige investering voor je woning, maar als klant wil je natuurlijk wel exact zien hoe dit eruitziet. Onze nieuwe showroom in Alkmaar vervult die behoefte”, aldus de trotse directeur Niek Ruiter.
De Ruiter Dakkapellen Showroom is ontworpen om bezoekers te inspireren en te informeren over de mogelijkheden van dakkapellen in verschillende stijlen en formaten. Rick Coreelmont, commercieel directeur bij Ruiter Dakkapellen deelt zijn enthousiasme over de nieuwe showroom: “Onze showroom in Alkmaar is veel meer dan een plek waar we onze producten tonen. Het is een ruimte waar klanten zich kunnen laten inspireren door de mogelijkheden die een dakkapel aan hun woning biedt. In onze showroom laten wij ook de elementen zien waar klanten vooraf vaak niet over nadenken. Bijvoorbeeld hoe je de meest optimale ruimtewinst kunt behalen en hoe je je dakkapel kunt voorbereiden op het plaatsen van zonnepanelen.”
Ruiter Dakkapellen kijkt er naar uit om iedereen te verwelkomen in de nieuwe showroom in Alkmaar. In de showroom wordt op afspraak gewerkt zodat iedere klant van het beste advies kan worden voorzien.
Over Ruiter Dakkapellen:  
In 1977 start Niek Ruiter in Ursem zijn timmerbedrijf en wanneer hij zich in 1984 specialiseert in prefab Dakkapellen blijkt dit een gouden greep. Ruiter Dakkapellen is al bijna 50 jaar een van de grootste dakkapel leveranciers van Nederland en heeft meerdere showrooms verspreid in het land, daarnaast worden alle dakkapellen in de eigen fabriek in Ursem geproduceerd. Met een focus op kwaliteit en vakmanschap heeft Ruiter Dakkapellen een sterke reputatie opgebouwd in de bouw- en woningmarkt.