Schot Groep banenmarkt

Ervaar de job van je leven!

Schot Groep banenmarkt

Op zaterdag 24 september organiseert de Schot Groep uit Alkmaar een grote banenmarkt op het parkeerterrein van het hoofdkantoor aan de Smaragdweg 3 in Alkmaar. Van 10.00 tot 14.00 uur presenteren de divisies van de SCHOT GROEP hun bedrijf, materieel en kun je het werk zelf in de praktijk ervaren.

Wat deze banenmarkt speciaal maakt, is dat deelnemers tijdens demonstraties – onder begeleiding – zelf een elektrische hijskraan mogen bedienen, een testrit kunnen maken met een vrachtwagen of zelf een professionele beveiligingscamera kunnen bedienen. Om zeker te zijn van een plek achter het stuur of het bedienen van de knoppen kun je jezelf aanmelden via het formulier op de website www.schotbanenmarkt.nl. Op de website staat verder alle relevante informatie over de activiteiten en de openstaande vacatures.

Daarnaast showen de deelnemende bedrijven op deze banenmarkt o.a. hun trucks, hijskranen, bakwagens, heftrucks en andere speciale voertuigen. Op het terrein kun je de aanwezige collega’s vragen stellen over de verschillende werkzaamheden binnen de divisies van de Schot Groep. Ook staat er een bakwagen van Hoekstra Rijopleidingen om een testrit te maken. Uniek is ook de kantelauto, waarmee een aanrijding over de kop wordt gesimuleerd en hoe je daar weer veilig uitkomt. Uiteraard is er een foodtruck aanwezig voor een hapje en een drankje.

Kom langs op de Schot banenmarkt en neem alvast je CV mee!
Op de banenmarkt krijg je veel informatie over de beschikbare vacatures bij alle divisies van de Schot Groep. Je kunt bijvoorbeeld direct aan de slag als chauffeur, machinist, monteur, elektricien, planner, uitvoerder, projectleider, ict-er, werkvoorbereider, ecoloog, calculator, cameratoezichthouder, warehouse medewerker, grondwerker, straatmaker of administratief medewerker. Kijk voor alle actuele vacatures op www.schotbanenmarkt.nl.

Flexibele werktijden
Vroeger was vrachtwagenchauffeur echt een mannenberoep, maar tegenwoordig kiezen, vanwege de flexibele werktijden, steeds meer vrouwen voor een baan als chauffeur. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Bezoek dan zeker de Schot Banenmarkt of stuur een email naar [email protected]

Opleidingen met baangarantie
Behalve bedrijven zijn er ook opleidingsbedrijven en -instituten aanwezig. Zij praten je graag bij over de carrière mogelijkheden en de aangeboden opleidingen. Je kunt jezelf bijvoorbeeld laten omscholen of een chauffeursopleiding volgen met een baangarantie.

Aandacht voor milieu
Binnen alle divisies van de Schot Groep is er uiteraard aandacht voor het milieu en de maatschappij. Er wordt veel geïnvesteerd in nieuw elektrisch materieel, wat leidt tot energiebesparing om daarmee onze bijdrage te leveren aan de energietransitie.

Tijdens de Banenmarkt kun je kennis maken met de volgende bedrijven:
– DAILYCOOL (koel- & vriestransport)
– SCHOT VERTICAAL TRANSPORT (hijskraan verhuur)
– SCHOT INFRA (infra, sloop & milieutechniek)
– SPYKE SECURITY (cameratoezicht, security & toegangscontrole)
– KWINFRA (civiel technisch, milieutechnisch en ecologisch advies- en ingenieursbureau)
– GENEVA (ICT- & technisch beveiligingsbedrijf)
– GROENE BOUWKRACHT (Verhuur emissieloos materieel)
– TP Tijd (Personeelsdiensten)