Thanksgiving Kalkoen & Black Friday met Zilt!

Twee dagen lang genieten. Let’s celebrate!

Thanksgiving Kalkoen & Black Friday met Zilt!

Thanksgiving, is een nationale feestdag in de Verenigde Staten waarop dank wordt gezegd voor de oogst en voor allerlei andere goede dingen. In de Verenigde Staten wordt deze dag gevierd op de vierde donderdag in november en dat is dit jaar op 25 november.

Thanksgiving wordt gevierd met de hele familie en goede vrienden zijn altijd welkom. Het eten speelt een grote rol: het is traditie om op Thanksgiving Day kalkoen te eten en er wordt dan ook aan deze dag gerefereerd als Turkey Day (‘kalkoendag’).
De vrijdag na Thanksgiving, is traditioneel een dag om met het winkelen voor Kerstmis te beginnen (bij ons voor Sinterklaas). De dag wordt in de Verenigde Staten ook wel Black Friday (zwarte vrijdag) genoemd. In Nederland en zeker online begint Black Friday inmiddels ook een grote shop dag te worden.

Feest op Thanksgiving, geen tijd om te koken op Black Friday en genieten van het weekend op zaterdag.

De koks van Zilt bereiden twee dagen lang (25 en 26 november) een overheerlijke kalkoen met de originele USA vulling met roseval aardappelen, warme seizoensgroenten en salade. Als dessert Southern Red Velvet taart & Brownies.
De kalkoen is voor (ruim) 4 personen.

Bestellen kan tot en met 24 november uur. De kalkoen wordt koud bezorgd met een duidelijke – eenvoudige – instructie. Alleen in de oven zetten ca. 30-45 min.
Zilt bezorgd (gratis) in Bergen en Bergen aan Zee.

Voor meer informatie of om te bestellen, bel met 072-5817004 of ga naar www.ziltbergenaanzee.nl/actie.