Deel

advertentie

The Many Saints of Newark

Bij Vue Alkmaar

The Many Saints of Newark

The Many Saints of Newark van New Line Cinema is de langverwachte prequel van de revolutionaire en veelvuldig onderscheiden HBO-dramaserie ‘The Sopranos’ van David Chase. De jonge Anthony Soprano groeit op in een tumultueuze tijd in Newark. De machtige DiMeo-misdaadfamilie krijgt concurrentie van andere gangsters en dreigt de grip te verliezen op een stad die gebukt gaat onder rassenrellen.

Dat de tijden veranderen, merkt ook zijn oom Dickie Moltisanti, naar wie Anthony vol bewondering opkijkt, die met veel moeite probeert zijn werk en privéleven op de rit te krijgen. Intussen is hij van grote invloed op zijn jonge neef, die mede daardoor uiteindelijk zal uitgroeien tot de machtige maffiabaas die wij allemaal hebben leren kennen: Tony Soprano.

Bekijk hier de trailer en klik hier om tickets te bestellen.

advertentie

Meer 'Films':

House of Gucci

26 november 2021

Bij Vue Alkmaar

House of Gucci is geïnspireerd op de schokkende ware gebeurtenissen rond het familie-imperium achter het Italiaanse modehuis Gucci.

Herself

26 november 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Herself is een Brits-Iers drama over de jonge moeder Sandra (Clare Dunne) die met haar twee dochters ontsnapt uit een gewelddadige relatie en een nieuw bestaan moet opbouwen.

Persona Non Grata

19 november 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Amusant drama over ongemakkelijke familierelaties. Als Laura naar het Deense platteland gaat om daar de bruiloft van haar broer te vieren, wordt duidelijk dat hij gaat trouwen met Cathrine, een oud klasgenootje dat Laura ooit het leven zuur maakte. 

De Club van Sinterklaas en het vergeten Pietje

12 november 2021

Bij Vue Alkmaar

In het nieuwste muzikale avontuur van De Club van Sinterklaas dreigt het jonge pietje Fernando onbedoeld het Sinterklaasfeest in gevaar te brengen. Hij krijgt de belangrijke taak om op de gouden sleutel van Sinterklaas te passen, maar dan mist hij de boot. Met zijn beste vriend Pony draaft hij zo snel hij kan over land naar Nederland, maar komt hij nog op tijd?

Spencer

12 november 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

De nieuwe Pablo Larraín kreeg dit jaar een staande ovatie op het filmfestival in Cannes. Geen wonder, met Kristen Steward als een zeer geloofwaardige Lady Di. The Guardian en The Telegraph gaven vijf sterren: 'Rich and intoxicating, altogether magnificent' en 'Gutsy and seductive, Kristen Stewart is masterful'.

Alles Op Tafel

5 november 2021

Bij Vue Alkmaar

Zeven goede vrienden komen samen voor een gezellig etentje. Wat begint als een leuke avond, verandert als iemand voorstelt een spel te spelen: iedereen legt zijn telefoon op tafel en alles wat die avond binnenkomt – sms’jes, oproepen, e-mails, Facebook-berichten – moet met de hele groep worden gedeeld.

The Truffle Hunters

5 november 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Deze fascinerende documentaire over de speurtocht naar een zeldzame delicatesse gaat over zoveel meer dan alleen truffels zoeken. Het is een film over de geestdrift van een kleine gemeenschap die hun buitengewone levensstijl probeert te behouden en hun land te beschermen. Synoniem ook voor de zoektocht naar een zinvol leven!

Cry Macho

29 oktober 2021

Bij Vue Alkmaar

De hartverwarmende en aangrijpende film Cry Macho, van regisseur/producent Clint Eastwood. In de film speelt Eastwood de rol van Mike Milo, een voormalige rodeoster en paardenfokker die in 1979 een klus aanneemt van zijn oude baas om diens zoontje vanuit Mexico terug naar Texas te halen.

Eiffel

29 oktober 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Een romantisch en waargebeurd verhaal over de liefde tussen twee mensen die de skyline van Parijs voor altijd heeft veranderd. Gustav Eiffel bouwde een droom, dé toren van Frankrijk.

De Grote Sinterklaasfilm: Trammelant in Spanje

22 oktober 2021

Bij Vue Alkmaar

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen.

Drijfzand

22 oktober 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Dit psychologische drama gaat over een complexe, intrigerende moeder-dochterrelatie en de keuze tussen loyaliteit, gezondheid en liefde.  

Liefde Zonder Grenzen

15 oktober 2021

Bij Vue Alkmaar

Liefde Zonder Grenzen is een verfrissende romantische komedie die de liefde viert voor iedereen. De liefdeslevens van de zussen Eva (Yolanthe Cabau) en Lieke, broer Maarten (Jim Bakkum) en vader Ferry zijn totaal verschillend van elkaar en verlopen allesbehalve standaard.

Benedetta

15 oktober 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

In Cannes veroorzaakte het ‘lesbische nonnendrama’ Benedetta de nodige reuring. Regisseur Paul Verhoeven zegt de ophef niet te begrijpen, hij is niet uit op een schandaal: ‘Alle­maal historisch; het staat allemaal in het boek’.

The Addams Family op avontuur

8 oktober 2021

Bij Vue Alkmaar

Iedereens favoriete griezelfamilie is terug in de nieuwe komische animatiefilm The Addams Family op avontuur.

Cinekid Festival

8 oktober 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Ken je Cinekid, het grootste film- en mediafestival voor kinderen van 3 tot 14 jaar? Ontdek die wereld en beleef – samen met je (klein)kinderen – de beste kinderfilms, workshops, games en installaties.

No time to die

1 oktober 2021

Bij Vue Alkmaar

In de 25e James Bond-film No Time to Die heeft James Bond zijn turbulente leven als geheim agent achter zich gelaten en leidt hij een rustig bestaan op Jamaica.

Mijn vader is een vliegtuig

1 oktober 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

De openingsfilm van het 41e Nederlandse Film Festival: Mijn vader is een vliegtuig. Auteur en regisseur Antoinette Beumer verfilmde haar gelijknamige roman, waarmee ze in 2018 debuteerde.

Till Death

24 september 2021

Bij Vue Alkmaar

In de spannende thriller Till Death wordt Emma verrast door haar man Mark voor hun stalen huwelijksjubileum.

Do Not Hesitate (NFF Festivalpremière)

24 september 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Tijdens een vredesmissie in het Midden-Oosten zijn drie jonge soldaten op zichzelf aangewezen als hun militaire voertuig met pech middenin de bloedhete woestijn vast komt te staan. 

Dune

17 september 2021

Bij Vue Alkmaar

De voor een Oscar genomineerde Denis Villeneuve (Arrival, Blade Runner 2049) regisseert Dune, naar de gelijknamige bestseller van Frank Herbert.

Surge

17 september 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Deze thriller grijpt je bij je keel en laat je niet meer los! Met Ben Whishaw als Josh, een ongelukkige jongeman die een aangrijpende metamorfose ondergaat waardoor hij zijn eigen geest niet langer de baas is. Een gewaagde en roekeloze reis van zelfbevrijding.

The Courier

10 september 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

The Courier is een spionagethriller over het waargebeurde verhaal van de onopvallende Britse zakenman Greville Wynne (Benedict Cumberbatch), die wordt gerekruteerd tijdens een van de grootste internationale conflicten in de geschiedenis.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank

10 september 2021

Bij Vue Alkmaar

De allereerste Nederlandse bioscoopfilm over Anne Frank vertelt het aangrijpende verhaal van Hannah Goslar over haar bijzondere vriendschap met Anne Frank. Hannah en Anne zijn boezemvriendinnen in de tijd dat de Tweede Wereldoorlog uitbreekt.

Respect

3 september 2021

Bij Vue Alkmaar

Respect is een muzikale biopic over de legendarische zangeres Aretha Franklin. Oscar- en Grammy-Awardwinnaar Jennifer Hudson (Dreamgirls) kruipt in de rol van deze Queen of Soul.

The Father

3 september 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Deze Brits-Franse dramafilm is een fascinerend portret van een man die zijn grip op de realiteit aan het verliezen is. De briljante vertolking van Anthony Hopkins (The Silence of the Lambs, The Two Popes) laat je geen moment los. 

Free Guy

27 augustus 2021

Bij Vue Alkmaar

Momenteel is bij Vue Alkmaar de film Free Guy te zien. In de nieuwe epische avonturen-komedie van Twentieth Century Studios, ontdekt een bankbediende (Ryan Reynolds) dat hij eigenlijk een figurant is in een open-world videogame.

Titane

27 augustus 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Deze waanzinnige cinematografische trip van Julia Ducournau over Alexia, die zich meer aangetrokken voelt tot auto’s dan tot mensen, is Winnaar van de Gouden Palm voor Beste Film.

Stillwater

20 augustus 2021

Bij Vue Alkmaar

Momenteel is bij Vue Alkmaar de triller Stillwater te zien. Een verhaal over Amerikaan Bill Baker (Matt Damon), die reist uit Oklahoma naar Marseille om zijn dochter in de gevangenis te bezoeken voor een moord die ze beweert niet te hebben gepleegd.

Druk

20 augustus 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Nu te zien bij Filmhuis Alkmaar: Druk. In deze Deense drama-komedie die in Berlijn werd uitgeroepen tot 'Beste film', besluiten vier leraren permanent dronken te blijven om zo de theorie te toetsen dat een bescheiden hoeveelheid alcohol in je bloed geestverruimend werkt, problemen vermindert en de creativiteit verhoogt...

Luizenmoeder – De Film

13 augustus 2021

Bij Vue Alkmaar

Op dit moment is Luizenmoeder - de film te zien bij Vue Alkmaar. Hallo allemaal, wat fijn dat je er weer bent … Juf Ank en de andere welbekende gezichten van basisschool De Klimop zijn terug in hun eerste bioscoopfilm! Na het wegvallen van directeur Anton proberen Ank en haar collega’s de school weer op de rails te krijgen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Sweat

13 augustus 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Bij Filmhuis Alkmaar kun je momenteel de film Sweat zien. De maker van deze eigentijdse film over het al dan niet laten zien van intimiteit en eenzaamheid op social media, is de Zweedse regisseur Magnus von Horn (The Here After), die tegenwoordig in Warschau woont en werkt. De Poolse theateractrice Magdalena Kolesnik vertolkt in Sweat haar eerste hoofdrol.

Supernova

23 juli 2021

Bij Filmhuis Alkmaar

Bij Filmhuis Alkmaar kun je momenteel het aangrijpende drama Supernova zien. Een film met glansrollen van Colin Firth en Stanley Tucci. De karakters die zij fenomenaal neerzetten moeten samen een weg vinden in een leven dat door dementie langzaam uit hun handen glijdt. In Supernova komen liefde en verlies samen. Bekijk hier de trailer.

Openluchtbioscoop in Park De Oude Kwekerij

23 juli 2021

Neem lekker je picknickmandje mee!

Als publiek zit je op een tribune gemaakt van tegels en gras. Voor maximaal comfort neem je een eigen kussen en deken mee.

RUN

16 juli 2021

Bij Vue Alkmaar

Momenteel draait bij Vue Alkmaar de bloedspannende triller RUN. De film gaat over Chloe (Kiera Allen) die in volledige thuis-isolatie is opgevoed door haar moeder (Sarah Paulson).

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug