Deel

advertentie

Vunzige Deuntjes

Bij Podium Victorie

Vunzige Deuntjes

Doorpakken maar: op vrijdag 10 december is Vunzige Deuntjes hartstikke terug in Alkmaar voor een avond vunzig doen op de lekkerste hiphop, R&B, dancehall en afro-deuntjes. Drankjes, dansjes, kansjes: kom het pakken, vunzigerds, kom!

Datum: vrijdag 10 december 2021

Locatie: Podium Victorie

Tijd: 19:00 – 00:00 uur

Leeftijd: 18+

Line-up
T.B.A

Maatregelen m.b.t. COVID-19: Voor toegang tot dit evenement dien je een vaccinatie, herstel of- negatief testbewijs te kunnen overleggen, anders mogen we je helaas niet binnenlaten. Deze dient verwerkt te zijn in de CoronaCheck-app. Meer info hierover vind je via https://coronacheck.nl/nl/.

advertentie

Meer 'Evenementen':

AFGELAST Vini Amici Alkmaars Wijnevenement

14 januari 2022

In de Grote Kerk

De Grote Kerk wordt in het weekend van 25 & 26 maart 2022 omgetoverd in een sfeervol en warme omgeving, waarbij u bij binnenkomst uw jas in bewaring kunt geven bij de garderobe.

WijnSpijs Wandeling Alkmaar

14 januari 2022

Eten en drinken wordt beter in goed gezelschap

Met een leuke groep mensen wandel je langs zes goede restaurants en proeft de sfeer Je proeft ook zes heerlijke gerechten, speciaal voor jullie bereid.

Online Popquiz Podium Victorie

14 januari 2022

Een uitdagende en gezellige quiz

Je kan vanaf de bank eenvoudig meedoen met jouw (digitale) dreamteam! De popquiz wordt live gestreamd vanuit Victorie.

8ste editie Trouwbeurs Alkmaar

14 januari 2022

Een inspiratieplein voor bruidsparen-to-be

Op een verrassende en interactieve manier maak je kennis met de mooie tradities en trends die de trouwbranche te bieden heeft.

Het grootste kerstdorp van Alkmaar gratis te bezichtigen

17 december 2021

Gecombineerd met de kunst van Anderson Farah

Op 30 & 31 december en 6 & 7 januari van 14.00 tot 17.00 uur is in het Vrij Zijn theater op de Madame Curiestraat 2a in Oudorp het grootste kerstdorp van Alkmaar gratis te bewonderen. Uren voorbereiding zijn gaan zitten in dit spektakel stuk. Naast de vele huisjes en gebouwen, is er een echte waterval met stromend water. In het kerstdorp zijn vele (kleine) verhaaltjes verstopt

Schuld of Onschuld: Midwinternachtsmoord

17 december 2021

Online moordspel met Jan Kooijman e.a.

Een online rechtszaak met publieksjury. Na het succes van Schuld of Onschuld - De Kerstmoord en De Droommoord, lanceert Korthals Stuurman Theaterproducties opnieuw een nieuwe, theatrale online rechtszaak. Op 27 december 2021 start het Midwinternachtsmoord-proces.

Kindervoorstelling in de kas

17 december 2021

Bij De Eendracht in 't IJkgebouw

Apennoten, je kent het programma misschien wel van Zapp, komt naar 't IJkgebouw met een kist vol liedjes! Deze voorstelling wil je niet missen. 

Podium Victorie biedt dit weekend programma in de middag

17 december 2021

Met o.a. Dewi Pechler

Dit weekend kan publiek met een drankje op tafel in veilige setting weer genieten van livemuziek in Podium Victorie. Op zaterdag 18 december staat de gloednieuwe show van Tangarine op het programma en op zondag 19 december waan je je even in een sfeervolle jazzclub tijdens Victorie Sunday Sessions.

Voorstelling Papaver4kids

10 december 2021

Op zondag 19 december

Als in een adventskalender gaan de deurtjes van het decor één voor één open. Het publiek mag een deurtje kiezen. Wat zal erachter zitten? Een verdrietige kerstmuis? Een vrolijk winterkoninkje?

Accordeonvereniging Vita-Nova

10 december 2021

En cabaretier Luuk Ransijn

Accordeonvereniging Vita – Nova verzorgt, nu het weer mag, haar jaarlijkse koffieconcert op 12 december 2021 in TAQA Theater de Vest. Nadat het concert in 2020 door de corona niet kon doorgaan, kijken de orkestleden er des te meer naar uit om dit jaar weer hun muzikale kunnen te presenteren, dit in de opmaat naar de Kerstperiode

De verschrikkelijke Vondeling

10 december 2021

Een winters sprookje (6+)

In de donkere dagen rond Kerst is de Grote Kerk van Alkmaar het decor van een gloedvol winters sprookje.

Winterkaravaan gaat door

3 december 2021

De theaterexpeditie is verplaatst naar overdag

Op 23 en 27 tot en met 30 december brengt Karavaan een ochtend- en middageditie van de Winterkaravaan in plaats van een avond. De succesvolle ingrediënten: drie nieuwe voorstellingen van jonge makers, een expeditie, stamppot en bier, blijven hetzelfde.

Peeshow: Maarten Duinker

3 december 2021

Lucht voor iedereen

Maarten Duinker maakt sfeervolle liedjes van teksten van dichters. Van Andreas tot Komrij en Schierbeek, van Campert tot Rilke en Schaffer. Op die manier combineert hij zijn liefde voor poëzie en popmuziek.

Rupsje Nooitgenoeg

3 december 2021

Een magische theatershow (2+)

De bestseller Rupsje Nooitgenoeg van Eric Carle vertelt het verhaal van een hongerige rups die zich overal doorheen eet tot hij er misselijk van wordt en hij uiteindelijk ontpopt tot een mooie vlinder.

Ligconcert Tobias Borsboom – Pianist

3 december 2021

I.s.m. International Holland Music Sessions

Sta jij open voor een bijzondere concertervaring? Kom naar de ligconcerten in TAQA Theater De Vest en de Grote Kerk Alkmaar! Vlei neer op een matje of leun lekker achterover in een strandstoel. Sluit je ogen en droom weg op wonderschone klanken, live gespeeld door de beste musici.

The Mousetrap

26 november 2021

Willeke van Ammelrooy, Wilbert Gieske e.a.

Agatha Christie's moordmysterie na twintig jaar terug op de Nederlandse planken. Na 20 jaar is Agatha Christie’s legendarische moordmysterie terug in Nederland! In het oude pension Monkswell Manor zit een aantal gasten opgesloten door de aanhoudende sneeuwval. Dan meldt zich een brigadier van de politie in verband met een moord die eerder die dag in de omgeving is gepleegd.

De Alex Klaasen Revue

26 november 2021

Snowponies, een 'Merrie' Christmas

De Alex Klaasen Revue keert deze winter terug in de theaters met een 'Special Edition' van zijn succesvolle voorstellingen Showponies 1 en 2, getiteld 'Snowponies, een ‘Merrie’ Christmas'.

Winter Wonder Weihnachtsmarkt

26 november 2021

Op het Ringerplein

Sinterklaas is nog maar net in het land, maar de echt fans kijken natuurlijk al halsreikend uit naar de kerstperiode. De liefhebbers kunnen hun hart ophalen,  want van vrijdag 17 tot en met zondag 19 december vindt er aan op het Ringersplein een kerstmarkt plaats.

Toneelgroep Maastricht

19 november 2021

Met: Vrijdag

Een troostrijk pleidooi voor vergeving, voor hoop en voor liefde. 'Vrijdag' van Hugo Claus is één van de meest ontroerende toneelteksten uit het Nederlandse taalgebied. Een zinderend gezinsdrama over schuld en vergeving, een aangrijpende zoektocht naar liefde en verzoening.

Girls & Boys

19 november 2021

Onemanshow met Hadewych Minis

Een onverwachte ontmoeting op een luchthaven leidt tot een intense en gepassioneerde liefdesrelatie. Al snel beginnen de jonge vrouw (Hadewych Minis) en haar grote liefde zich te settelen. Ze kopen een huis, trouwen, krijgen twee kinderen en jongleren met carrières.

RANI maakt debuut als soloartiest

19 november 2021

Bij Podium Victorie

Al sinds jonge leeftijd is de uit Heerhugowaard afkomstige RANI bezig met zingen en het schrijven van liedjes.

Jazz Café

19 november 2021

Ben van den Dungen en Miguel Rodriquez

De Plein Zaal wordt weer omgetoverd tot en jazzclub! Kom luisteren naar een afwisselende line-up met (inter)nationale jazzmuzikanten van topkwaliteit. De gastartiesten worden begeleid door initiatiefnemers Marc Schenk (drums) en Kasper Kalf (bas).

Soulband Gruv On Da Ruv

12 november 2021

Bij de Gasfabriek

Zondag 14 november speelt de soulband Gruv on da ruv bij de Gasfabriek. Vanaf 12:00 uur serveren zij een lekkere brunch plank en rond 16:00 uur start de band.  

Kris Kross Amsterdam

12 november 2021

Bij Podium Victorie

De mannen van Kris Kross Amsterdam zijn inmiddels wereldwijd een gevestigde naam. Sinds 2014 toert Kris Kross al zowel in binnenland als in het buitenland. In 2015 is het balletje echt gaan rollen toen ze tekende bij ‘Spinnin’ Records’ en hun eerste single ‘Until The Morning’ uitbrachten.

Finale Alkmaars Talent

12 november 2021

Op 28 november bij Podium Victorie

Alkmaars Talent is dé talentenjacht voor kinderen en jongeren van 6 t/m 18 jaar.  Ruim 80 jongeren uit regio Alkmaar hebben zich aangemeld om dit jaar mee te doen, bestaande uit 45 acts.

Peeshow: Milou Mignon

12 november 2021

Onder de Sterren

Vanuit haar huis in het bos schreef Milou Mignon aan haar nieuwe album Onder de Sterren. Hierin ontvouwt de zangeres en multimaker een magisch realistische wereld ingekleurd door haar band met percussie, waterphone, gitaar, toetsen/synths, zingende zaag, marimba en meerstemmigheid.

Huub Stapel

12 november 2021

Het Huwelijk (reprise)

Huub over trouwen, getrouwd zijn en trouw zijn. Huub Stapel speelde eerder de zeer succesvolle voorstelling Mannen komen van Mars, Vrouwen van Venus en is weer solo te zien in de theaters. Deze keer met de wervelende one-man-show Het Huwelijk.

Stiefzoon en stiefmoeder

12 november 2021

Column: Wills

Beste Wills: Al 9 jaar komen mijn 2 stiefzonen eens in de 14 dagen bij ons van vrijdag tot zondag. Ik ben graag gastvrouw en doe boodschappen, zorg voor lekker eten en maak schoon daarna.

Theateruitje tussen kerst en oud & nieuw

12 november 2021

Ticketverkoop Winterkaravaan in Schermerhorn gestart

Vanaf zondagochtend 7 november zijn tickets te verkrijgen voor de Winterkaravaan. ‘Het leukste theateruitje tussen kerst en oud & nieuw’ wordt dit jaar voor de zesde keer georganiseerd door Karavaan en vindt plaats van 23 tot en met 30 december in Schermerhorn.

De Eendracht Pubquiz

12 november 2021

Op donderdag 18 november

Strijd, onder het genot van een borrel, om de winst! De Eendracht staat donderdagavond 18 november in het teken van spel en gezelligheid. Met onder andere een fotoronde, een muziekronde en een kennisquiz.

Tesselschade Arbeid Adelt viert haar 150-jarig bestaan!

12 november 2021

Met een winterfair in The Fallon

Op zaterdag 20 november 2021 van 11.30 -15.00 uur in The Fallon Hotel te Alkmaar, Prins Bernhardlaan 16 (de oude gevangenis). Er wordt een prachtige handwerkcollectie aangeboden voor de Sinterklaas- en kerstdagen. Deze is vervaardigd door onze enthousiaste handwerksters.

Kamelen of tweelingen

12 november 2021

Column: Friso Stilma

Een aardig gedeelte van de wijnen die ik importeer komen uit de Cevennen, of beter gezegd de Piémont Cévenol: ‘de voeten van de Cevennen’. Een kleine wijnstreek op grens van de Côte du Rhône en de Languedoc, gelegen aan de zuidelijke uitlopers van het Massif Central.

Black Friday

12 november 2021

Op 26 november

Op vrijdag 26 november kun je tijdens Black Friday extra voordelig shoppen. Mode, woonaccessoires, delicatessen, vintage, design,  antiek, speelgoed, witgoed en bruingoed, de lokale ondernemers ontvangen jullie met veel plezier.

3JS

5 november 2021

Met ‘De Aard Van Het Beest’ 

De Volendamse band 3JS is al achttien jaar onderweg. Het 12e studioalbum ‘De Aard Van Het Beest’ verscheen in 2020 en nu kunnen ze het eindelijk live laten horen. Jan Dulles, Jaap Kwakman en Robin Küller hebben voor dit album een nieuwe koers ingezet.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug