Wrap-pizza met geitenkaas
Recept van May Anema
Gepubliceerd: 26 augustus 2022
Met wraps kun je zoveel verschillende gerechten maken! Je kunt ze met mexicaans gehakt en bonen vullen en warm eten, oprollen met roomkaas, gerookte zalm en rucola en koud eten, opstapelen als een taart en bakken met crème fraiche, spekjes, kaas en rode ui, vullen met tonijnsalade en koud eten, maar vandaag bedacht ik deze: ik maak er een soort zoet-hartige pizza van!
Wrap-pizza met geitenkaas, bramen, blauwe bessen, walnoot, honing, tijm en serranoham.
Voor 4 stuks (2 personen):
– 4 wraps
– 1 bakje zachte geitenkaas Chavroux
– verse bramen
– verse blauwe bessen
– walnoten
– honing
– tijm
– serranoham
Verwarm de oven voor op 180 graden.
Bestrijk de wraps ruim met de zachte geitenkaas en beleg deze met 3 plakken serranoham, 3 of meer bramen, handje blauwe bessen, 5 walnoten in stukjes en liefst verse tijm uit de tuin!
Giet een beetje honing over het geheel en doe ze ongeveer 10 minuten in de oven. Ik maakte er een schaaltje gemengde salade met balsamicodressing en pijnboompitten bij en deed daar wat van op mijn wrap pizza.
Geniet van de knapperige wrap en walnoot, de hartige romige smaak van de geitenkaas en serranoham die door je mond rolt en de zoete nasmaak van het fruit en de honing!!!
Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.