Dier & Natuur

Asieldier van de maand

Dier & Natuur

Robbie is een boomertje van bijna 3 jaar oud. Hij is bij ons in het asiel gekomen vanwege zijn gedrag naar andere honden.

Kleine Robbie, een hondje met een grote mond maar een klein hartje. In huis is Robbie een lief en gezellig hondje. Hij is erg sociaal naar mensen en ook met kinderen kan hij goed opschieten. Hij vindt het heerlijk om lekker te knuffelen en om spelletjes en denkwerk met de baas te doen. Toen Robbie net binnenkwam vond hij het erg moeilijk om zijn rust te vinden. Na intensieve training gaat dit nu al een stuk beter.

Maar, hoe lief Robbie binnen ook is, buiten is een heel ander verhaal. Robbie kan absoluut niet opschieten met andere dieren. Zodra hij een andere hond ziet verandert hij in een behoorlijk driftig mannetje. Wij zijn op zoek naar een baasje die hier heel veel mee wil trainen. Een baasje die consequent is en veel tijd en geduld heeft. In het Dierentehuis zijn wij al hard bezig met trainen. Robbie gaat met kleine stapjes vooruit.

Robbie zoekt een huisje zonder andere huisdieren. Kinderen vanaf 8 jaar kan Robbie prima mee samen wonen. Een huisje met een tuin zou voor Robbie erg fijn zijn maar is geen vereiste.

Robbie verblijft in Purmerend.

Klik hier voor meer info.

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Dier & Natuur Dier & Natuur