HomeAdverteerdersTip de redactieColofon Nieuwsbrief ontvangen
Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link

Adverteerders

Leuk dat je onze website bezoekt. En geloof ons… je bent echt de enige niet!

Investeer in je naamsbekendheid en pluk de vruchten! Anticyclisch adverteren werkt!

De Flessenpost uit Alkmaar community groeit, lift mee met ons snel stijgende bereik op Facebook en Instagram!

Het werkt om tegen de stroom op te adverteren. Als de concurrentie beknibbelt op zijn communicatiebudget is het mogelijk om een voorsprong op te bouwen. Een studie van de Boston Consulting Group met de titel ‘Tegen de stroom in’ wijst nog eens op het belangrijkste voordeel van anticyclisch adverteren: het rendement van de reclame-euro is, in een klimaat waarin de concurrentie zich terughoudend opstelt, relatief hoog. Dat betekent overigens niet dat reclame maken tegen de stroom in per definitie succes oplevert. De meest succesvolle merken onderscheiden zich door het feit dat ze zich van de conjunctuur weinig aantrekken.

Op de Flessenpost uit Alkmaar is het mogelijk om te adverteren op vele betaalbare en verschillende manieren. Je kunt als bedrijf je product of dienst bij onze lezers onder de aandacht brengen door bijvoorbeeld een banner, button of XL Banner te plaatsen of een advertorial. We zijn erg flexibel in de mogelijkheden dus er is altijd wel een vorm die aansluit bij je wens.

Advertorials

Een advertorial is een geschreven stuk tekst over een product of dienst, voorzien van enkele foto’s. Nu houden wij niet van slijmerige commerciële verhaaltjes en om die reden moet het dan ook informatief zijn en aansluiten bij onze stijl.

De advertorials verschijnen tussen de normale berichten door en komen door de stijl eigenlijk helemaal niet over als reclameberichten. Wel maken we duidelijk dat het om een advertorial gaat.

Banners

Er zijn verschillende plaatsen beschikbaar voor het plaatsen van banner, button of XL Banner. We hebben diverse plekken op de voorpagina en achterliggende pagina’s.

Winacties

Wie wint er nou niet graag een coole gadget, massage, een heerlijke fles bubbels of een andere fijne prijs. Door het aanbieden van een prijs zetten wij een winactie op touw met als doel: een blije winnaar (of meerdere) en goede reclame voor jouw merk. Door het delen van de actie op Social Media komt je merk dus goed in beeld.

Meer weten?

Stuur ons dan geheel vrijblijvend een mail ([email protected]) en wij sturen je de tarievenkaart toe of bel met 06-37354007 voor meer informatie.

Wij bieden je o.a. de volgende mogelijkheden:

Adverteren kan al vanaf €195,- per maand (dat zijn 5 nieuwsbrieven).

Horizontale banner op startpagina flessenpostuitalkmaar.nl
Formaat: 870 pixels breed x 300 pixels hoog.

Technische gegevens: aanleveren als Gif of Jpeg bestand max 20 Kb.
Heeft u zelf geen banner of website dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Button in rechter kolom flessenpostuitalkmaar.nl
Geanimeerde button in de rechter kolom.
Formaat: 400 pixels breed x 200 pixels hoog.

XL-banner
Een XL-banner op achterliggende pagina’s (bij doorklik artikel) biedt meer mogelijkheden, bijvoorbeeld een grote banner van 870 pixels breed x 300 pixels hoog. Vraag naar de mogelijkheden.

Technische gegevens: aanleveren als png-, gif- of jpeg/jpg-bestand. Heeft u zelf geen button of website? Dan kunnen wij deze voor u opmaken.

Het ontwerp van uw banner of button kost €50,- excl.btw

Meer weten? Vraag dan de Mediakit 2021 aan via [email protected] of bel met 06-37354007 voor meer informatie.

Inschrijven Flessenpost uit Alkmaar
Dan spoelt het flesje iedere vrijdag aan in je mail
AANMELDEN
Uw e-mailadres wordt alleen gebruikt voor het versturen van de Flessenpost uit Alkmaar. U kunt altijd de afmeldlink gebruiken, deze is opgenomen in de nieuwsbrief.
close-link
Terug