Kaaskop van de week

Thea Smal

Kaaskop van de week

Thea komt van origine uit Spierdijk en begon haar carrière als kapster. Niet lang daarna koos ze voor de horeca en we kunnen wel stellen dat Thea haar sporen daar meer dan verdiend heeft.

Ze begon in Bergen, bij onder andere De Verliezertjes en natuurlijk lange tijd als boegbeeld van ‘het kleine barretje’ in Nero. Vervolgens trok ze richting het Waagplein om jarenlang met veel plezier bij Grand Café Samen te werken. Het toenmalige tapas restaurant Sabor was echt Thea haar zaakje en ook bij Nola Social en Javaanse Meisjes zat ze maar wat goed op haar plek.

Vrienden en collega’s omschrijven Thea als een lieve schat, sociaal beest, harde werkster, babbelkont en vooral iemand waar je enorm mee kan lachen en plezier mee kunt beleven. En die af en toe ook lekker binnensmonds kan mopperen.

Thea houdt van reizen en is dan ook geregeld een maand in Griekenland, Thailand of Spanje te vinden. Daar bezoekt ze graag vrienden, want bij mensen zijn, is wat Thea heerlijk vindt.

Van sporten is Thea ook niet vies, want dat doet ze zo’n 4 tot 5 keer per en wat is haar aan te zien!

Kortom, een blonde, goedlachse, altijd goed gehumeurd, perfect gastvrouw!


Wil jij iemand verrassen en nomineren voor Kaaskop van de week? Stuur een mailtje, inclusief omschrijving en foto, naar [email protected].

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Kaaskop van de week Kaaskop van de week Kaaskop van de week Kaaskop van de week