Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs

De tip van deze week is Hoornsekade 15 in Alkmaar

Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs

Op ECHT een toplocatie mogen we jou deze heerlijke hoekwoning aanbieden! De woning is gelegen aan de rand van de binnenstad, in een kindvriendelijke wijk én met vrij uitzicht over de Hoornsevaart. In de nabije omgeving vind je (basis)scholen, een NS-station, de Oudorperpolder, winkels en supermarkten. En natuurlijk de OKB, de leukste speeltuin van Alkmaar!

De woning zelf is heerlijk licht door de erker aan de voorzijde en de openslaande deuren aan de achterzijde. En met 3 ruime slaapkamers, een nagenoeg nieuwe luxe keuken en een fijne achtertuin kunnen we echt wel spreken over een pareltje! Zie jij jezelf al zitten in de voortuin kijkend naar alle langsvarende bootjes?

Belangrijk om te weten:
– Energielabel D
– Moderne luxe keuken
– 3 ruime slaapkamers
– Vrij uitzicht aan de voorzijde op vaarwater
– Op loopafstand van de binnenstad, natuur en speeltuin OKB
– Kijk voor meer informatie op echtmakelaar.nl/alkmaar/woonhuis/hoornsekade/15/

Je woning verkopen? Zo geregeld met ECHT Makelaars in Alkmaar

Is het tijd voor de volgende stap? Wij zijn dé makelaar in Alkmaar en omstreken om je woning of appartement snel te verkopen. Neem vandaag nog contact op voor een gratis waardebepaling en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je wil je woning snel en goed verkopen. Voor het beste resultaat zijn tijd, aandacht en een slimme verkoopstrategie essentieel. Daarvoor kom je bij ons: ECHT Makelaars & Taxateurs, NVM makelaarskantoor voor Alkmaar en omgeving. Wij verkopen elke woning voor een gunstige prijs, onder goede voorwaarden en met onze persoonlijke betrokkenheid.

Ook jouw woning verkopen? Neem dan contact met ons op:

ECHT Makelaars & Taxateurs
Laat 159
1811 EE Alkmaar
072 -20 131 20
www.echtmakelaar.nl

Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.

Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs Gouden tip van ECHT Makelaars & Taxateurs