Gratis circulaire coaching voor ondernemers

Circulaire check en 2 gratis gesprekken met een expert

Gratis circulaire coaching voor ondernemers

Ondernemers kunnen zich laten coachen en hun bedrijf versterken door circulair ondernemen. Circulair ondernemen betekent dat u met duurzame en herbruikbare producten en materialen werkt. In de circulaire economie bestaat geen afval en worden grondstoffen steeds opnieuw gebruikt. Zo kunnen ondernemers geld besparen en het heeft voordelen op sociaal gebied.

Ondernemen gericht op de toekomst
Hoe gaat u bijvoorbeeld om met de steeds duurdere producten? Hoe helpt u de klanten die veel verwachten op het gebied van duurzaamheid? Of hoe gaat u om met de strengere milieuregelgeving en extra kosten? Gemeente Alkmaar moedigt bedrijven aan om toekomstbestendig te ondernemen. Daarom kunnen ondernemers zich aanmelden voor een circulaire check met 2 gratis gesprekken met een expert. Het maakt niet uit in welke branche u werkt.

In gesprek met een expert
De circulaire check bestaat uit een kennismakingsgesprek en een vervolgbijeenkomst. Ondernemers spreken met een expert die praktische en inspirerende voorbeelden deelt.

Na de gesprekken:

-Heeft u uw duurzame wensen bepaald
-Weet u hoe de circulaire economie werkt
-Heeft u de kansen voor uw onderneming bepaald voor: afval, inkoop, klanten, producten en draagvlak creƫren.
-Heeft u de eerste praktische stappen bedacht die u direct kunt nemen.

”We moedigen ondernemers aan te ontwikkelen naar een circulaire economie. De gratis coaching is een mooie kans voor ondernemers om de eerste stappen te zetten naar duurzaam ondernemen.”

-Wethouder Christiaan Peetoom

Aanmelden of vragen?
Ondernemers kunnen zich aanmelden via [email protected].

Over adviesbureau Circularities
Klaske Kruk is oprichter van adviesbureau Circularities, winnares van meerdere duurzaamheidsprijzen.

De aanpassing naar circulair is voor 75% afhankelijk van gedragsverandering en voor slechts 25% van technologie en grondstoffen. We zijn praktisch ingesteld en richten ons op het vertalen van de circulaire economie naar de praktijk. Klaske Kruk