Onweerstaanbare eiersalade met truffel
Recept van May Anema
Gepubliceerd: 15 maart 2024
Over 2 weken is het al Pasen, vroeg dit jaar. En bij Pasen horen natuurlijk eieren! Eiergerechten voor het ontbijt, brunch, lunch, diner en als tussendoortje voor de lekkere trek, alles is mogelijk. Ik maak voor het Paasontbijt een onweerstaanbare eiersalade met truffel!
Onweerstaanbare eiersalade met truffel
Ingrediënten:
– 6 hardgekookte eieren
– Hellmann’s mayonaise
– bieslook
– carpaccio van zomertruffel van il Tartufo di Paolo
– olie met witte truffelsmaak van Valnerina Tartufi
– zout, peper
Om in te serveren:
– kaiserbroodje(s)
Snijd de eieren in stukjes en voeg 2 eetlepels mayonaise, 1 eetlepel carpaccio van zomertruffel, 1 eetlepel olie met truffelsmaak en fijngesneden bieslook toe en maak op smaak met zout en witte peper. Snijd het kapje van een kaiserbroodje open en hol hem een beetje uit. Vul het broodje met de eiersalade en strooi er nog wat bieslook over. Laat het ruim smaken!
May Anema
Klik op één van de afbeeldingen voor een vergroting.